Mange virksomheder har ikke brug for at have en lokal server stående. I dag kan stort set alle applikationer afvikles fra en terminalserver - det vi kalder en WTS løsning.

Løsningen betyder, at brugeren logger ind på et skrivebord, der ligger tilgængeligt på internettet og altid er opdateret med de nyeste programmer.

Sikkerheden er i top. Alle arbejder når de vil, hvor de vil og fra den computer de vil. Der er ikke længere tekniske begrænsninger.

 

Fordelene ved en WTS-løsning:

Microsoft Office:

Du har altid de seneste programmer til rådighed fra Microsoft. Når Microsoft skifter programversion, følger din desktop automatisk med.

Hvis du ønsker du en større eller mindre Office pakke, så kræves der ingen installation på din pc. Vores ServiceDesk retter din programpakke med det samme.

Sikkerhed:

Løsningen har været i drift siden foråret 2005, og indeholder de mest brugte sikkerhedspakker og teknologier.

Dine data er beskyttet bag en effektiv firewall, der tages dagligt backup og et opdateret antivirusprogram tjekker real-time om alt er, som det skal være.

Microsoft Outlook:

Dine e-mails ligger sikkert på vores terminalløsning, og der tages naturligvis backup af det hele. Du kan tilgå dine data 24 timer i døgnet fra en hvilken som helst pc du ønsker at bruge

Betal for det du bruger - og ikke andet!

Med en WTS / Hosted Desktop løsning betaler du en afgift per bruger, per måned.

Det vil sige, at du kun betaler for det antal medarbejdere, der reelt benytter systemet. Har du travlt og har mange medarbejdere ansat stiger din regning, og er det uden for sæson falder din regning.

Programudbuddet er tilrettet den enkelte bruger, så her er der igen mulighed for at fravælge programmer der ikke benyttes, og dermed få en lavere regning.

Print - det virker bare!!!

Det er en skrøne, at print ikke virker stabilt over internettet. Cortex har i mange år arbejdet målrettet på at gøre print over internettet stabilt og sikkert. Vi har fundet den perfekte løsning, og indeholdt i programpakkerne er et lille stykke printsoftware, der gør hele forskellen. Denne software skal være installeret på alle pc'er ,der skal kunne printe fra løsningen. Dette hjælper vores ServiceDesk gerne med.

Hastighed

Hvis du har en normal internetforbindelse, kan en hosted løsning afvikles problemfrit.

Vi anbefaler som minimum en 768/4096 forbindelse.

Vi har mange hundrede virksomheder på denne løsning - helt uden problemer med hastigheden.