En Exchange løsning, samler e-mail, kalender og kontakter på ét sted.

 

Rent praktisk gøres dette ved, at man placerer alle tingene, på en server som tilgås via internettet. En effekt ved, at du gemmer dine ting på en central server, er samtidig at du undgår tab af vigtig data, ved nedbrud på en enkelt maskine. Samtidig giver dette mulighed for eksempelvis: deling af kontaktpersoner, planlægning af møder samt både personlige og fælles indbakker.

Med en Exchange løsning får du også adgang til e-mails, kalender, kontaktpersoner via eksempelvis Outlook på din PC eller Mac. Hvis du er på en computer uden Outlook installeret, er det også muligt at tilgå din Exchange konto via en webmail, som blot kræver at du taster adressen til webmail ind i en browser. Udover tilgang fra computer, er det også muligt at tilgå sin Exchange konto på mobiltelefoner og tablets.

Exchange serveren sørger for, at dine informationer altid er opdateret. Så hvis du tilføjer eller ændrer i enten dine e-mails, kalender eller kontakter, så slår ændringen igennem på alle dine enheder. Det betyder, at du altid kan være sikker på, at du altid har opdaterede informationer, uanset hvordan du tilgår din Exchange konto.

Det betyder, at alle dine informationer bliver gjort mere mobile, og det giver dig dermed mulighed for at have dineinformation både på og ude af kontoret.

Det er faktisk essensen i en exchange løsning. Hvis du synes det kan være en løsning, som passer godt til dine behov, eller hvis du sidder med yderligere spørgsmål til vores exchange løsning, så er du selvfølgelig altid meget velkommen, til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi ved hvor mange, og vigtige informationer, som kan ligge placeret i mailboks, kalender og kontakter. Derfor sørger vi for, at de nyeste sikkerhedsopdatering er installeret på vores Exchange servere. Vi foretager samtidig løbende backup af serverne. På den måde sikre vi bedst de informationer, du har stående på din Exchange konto.

Med en Exchange løsning fra Cortex Consult, kan selv små virksomheder, være kørende inden for få dage.

Kontakt Cortex Consult, for et uforpligtende tilbud på en Exchange løsning. Vi kan kontaktes på telefon 70 20 14 79 eller på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.