Cortex tilbyder professionel IT hosting til både store og små virksomheder.

 

Med IT hosting hos Cortex, lejer din virksomhed server kapacitet hos os, hvor der kan installeres de programmer og de data I måtte ønske

Ved at placere jeres servere hos Cortex Consult, kan I fokusere på jeres forretning. Så sørger vi for, at servererne kører stabilt med høj oppetid. 

Cortex tilbyder hosting af mange forskellige typer løsninger. Vore datacentre er placeret i bygninger sikret mod brand og oversvømmelse. Samtidig har vore datacentre sikkerhedsvagt 24 timer i døgnet samt overvågning via Cortex Service Desk.

Vi har stor erfaring inden for IT hosting og står altid klar med rådgivning og svar på de spørgsmål, der kan opstå, i forbindelse med de overvejelser man har ved valg af IT hosting. Vi leverer samtidig en billig IT hosting uden at gå på kompromis med det produkt vi tilbyder.

Har du spørgsmål vedrørende IT hosting af jeres system? Ønsker du et uforpligtende tilbud på billig IT hosting? Kontakt Cortex Consult på telefon 70 20 14 79 eller på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.