WiFi


Professionel levering og drift af WiFi
WiFi løsning tilpasset dine omgivelser- sikrer stabil og pålidelig dækning
til en fast pris per måned

God og pålidelig WiFi dækning er essentielt i de fleste virksomheder. Vi kender alle til, hvor irriterende og forstyrrende det er, når vi ikke kan tilgå vores dokumenter, mails og forretningssystemer, når WiFi forbindelsen halter.
Cortex har udviklet en løsning baseret på Cisco Meraki produkter, som leveres som en Service, altså hvor I betaler en fast månedlig pris uden opstartsomkostninger.
Cisco Meraki er blandt de førende på markedet, og WiFi enhederne arbejder sammen for at optimere datatrafikken samtidig med at støjgener isoleres.
Cortex bestræber sig på at levere den rigtige løsning, der lever op til de krav og ønsker I måtte have. Derfor indleder vi altid med et møde for at sætte os ind i dette.
Dernæst laver vi en analyse, hvor vi bruger værktøjet Ekahau for at sikre, at WiFi udstyret bliver placeret på de steder, hvor det giver den bedste dækning.
Efter implementering sikrer vi, at hele WiFi miljøet er overvåget, og vi vil efterfølgende reagere og fejlløse, hvis der opstår fejl eller hændelser, der indikerer, at det ikke fungerer optimalt.
Der er følgende fordele ved at vælge denne løsning:
•    En professionel løsning med garanti for stabil WiFi dækning
•    Tilpasset jeres specifikke WiFi behov
•    Ingen opstartsomkostninger – kun et fast månedligt beløb
•    Proaktiv overvågning af WiFi APer
•    Adgang til professional dansk ServiceDesk
•    Mulighed for at tilvælge AD integreret WiFi (option)
Vi er specialiseret i at sikre vore erhvervskunder en stabil drift af forretningskritiske IT-løsninger. Netværk er en af vores kerneforretninger.

WiFi som en service til skoler
Cortex har stor erfaring med løsninger til skoler. Via vores indsigt i de skoler vi har som kunder, har vi opbygget viden omkring de behov og udfordringer, som en skole har herunder: Unilogin, netprøver, BYOD(Bring your own device) og sikkerhed.

Cortex har erhvervet 51% af aktierne i Headset.dk.

Headset.dk er en at landets førende leverandører af headsets og viden omkring samme til erhvervslivet, og firmaet omsatte i 2016 for ca. 10 millioner DKK.

Cortex tror på en videreudvikling af service-koncepterne for Headsets leverancer, således at Headset.dk vil opleve en kraftig vækst i årene fremover.

Headset.dk fortsætter uændret som brand og bliver et søsterselskab til Cortex Consult A/S.

For yderligere information kontakt venligst Administrerende Direktør Lars Pedersen på tlf.:

20 75 13 28 el. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Nyhedsbrev sommer 2017

PC support og service

Apple support og service

Cortex blev den 1. april 2017 certificeret til at kunne anvende hostingcertifikatet, der tildeles af Branche-foreningen for IT-Hostingvirksomheder i Danmark (BFIH).

http://www.hostingcertifikatet.dk/

Hosting certifikatet

Cortex økonomiske nøgletal

IT konsulent - Valby