Brugere, der har adgang til virksomhedens data via usikre hjemmenetværk og ikke-administrerede enheder, har i lang tid været et attraktivt mål for cyberangreb. Nu, hvor mange arbejder fra andre lokationer end kontoret, bliver truslerne mere udbredte.
For at give sikker adgang til virksomhedens data uden at påvirke brugeroplevelsen eller produktiviteten, anvendes der i stigende grad identitetsbaserede sikkerhedsmodeller.

Den rigtige strategi indebærer en moderne, integreret tilgang, der kombinerer stærk 2-trins godkendelse, adaptiv politikbaseret adgangskontrol og proaktiv registrering og afhjælpning af kompromittering og misbrug af identiteter.

Allerede inden COVID-19 var der et stigende behov for at sikre medarbejdernes tilgang til virksomhedens data når de arbejdede fra forskellige lokationer og enheder, og det er ikke blevet mindre under og efter pandemien. Det skift til fjernarbejde, som pandemien har frembragt, har gjort angrebsfladen større, og organisationer er derfor mere sårbare over for angreb og brud.

Vigtige komponenter omfatter 2-faktor-validering (MFA) for at sikre adgang til virksomhedsressourcer sammen med understøttelse af politikker til styring af, hvad, hvornår og hvordan en bestemt bruger kan få adgang til oplysninger og systemer. Derudover bør løsningen integrere mekanismer til intelligent registrering og reaktion på kompromitterede konti og trusler ved hjælp af cloudbaseret kunstig intelligens (AI) og automatiseringsfunktioner.
En integreret tilgang til sikkerhed kan strømline identitetsstyringen, fordi den giver administratorer en samlet visning af data fra flere kilder via én enkelt konsol. Det giver organisationer mulighed for at bruge både identitetsrelaterede signaler og signaler på tværs af alle enheder, programmer og netværk i en virksomhed, hvilket muliggør ensartede politikker for adgangskontrol.

Vil du vide mere hvordan det kan implementeres i jeres virksomhed, kontakt Cortex på 7020 1499.