Få en Plug & Play løsning med Autopilot

Det kan være en tidsrøver at skulle klargøre pc’er til nye medarbejdere. Pc’en kommer ikke med de programmer, din virksomhed benytter, og du skal bruge tid på at opsætte retningslinjer og klargøre pc’en fra bunden. Men alt det kan du slippe for med Autopilot, hvor medarbejderen får en nem Plug & Play løsning, og så kan du jo bruge tiden på andre opgaver i stedet for.

Slå autopiloten til med Microsoft 365

Autopilot er bl.a. udviklet til at hjælpe dig med at pre-konfigurere nye pc’er. Det giver dig mulighed for at forberede en ny medarbejders ankomst til virksomheden på bedst mulig vis. Da pc’en allerede ved levering er registreret som en del af virksomhedens Microsoft 365 løsning, bliver den automatisk gjort klar med de programmer og den opsætning, din virksomhed benytter. Ud fra medarbejderens brugerprofil kan du på forhånd styre, hvilke programmer og data medarbejderen skal have adgang til.

Når medarbejderen møder ind første dag, kan vedkommende modtage sin nye pc, pakke den ud, tænde den, logge på, og så er der adgang til relevante programmer og data med det samme. Dermed slipper du eller medarbejderen for selv at skulle installere diverse programmer og for at skulle bruge en masse tid med it-helpdesk for at få pc’en til at virke.

Hvis pc’en crasher, redder Autopilot dagen

De fleste kender scenariet, hvor deres pc enten er crashet, eller de får pc'en tilbage fra reparation. Uanset hvilken årsag er det irriterende og tidskrævende at ”flytte ind” i computeren igen. Men Autopilot Reset gør det muligt at forberede computeren, så alle Microsoft indstillinger er klar til brug med det samme. Det kan spare din virksomhed for både tid, penge og unødvendige frustrationer.

Hvis du vil gøre det endnu nemmere for dine medarbejdere at skifte til en ny computer – eller f.eks. bruge en lånecomputer, kan du læse mere om, hvordan Intune kan hjælpe med det og samtidig sørge for ekstra sikkerhed her.

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed får gavn af Autopilot eller Intune, så kontakt Jan Neumann herunder.

 Jan Neumann

 Business Development Manager

 (+45) 31 10 38 48

 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.