Hvordan styrer vi sikkerheden på Microsoft Teams og Outlook

I disse dage viser programmer såsom Teams og Outlook virkelig deres værd! En stor del af verdens befolkning arbejder i disse dage hjemme fra, og det stiller store krav til virksomhedernes it-systemer og ikke mindst til sikkerheden.

Teams og Outlook gør det nemt at arbejde hjemme

Med Microsoft 365 har medarbejderne gode muligheder for at arbejde hjemme og på flere forskellige devices. Hvis medarbejderens arbejdscomputer skulle gå ned, er der stadig mulighed for at arbejde videre på hjemmecomputeren, tablet, eller smartphone, da programmer som Teams og Outlook kan tilgås fra en browser eller en app. Det er smart og nemt for medarbejderen. Men som it-chef sidder du måske tilbage med frygten for at gamle versioner af browsere eller uautoriserede applikationer kan skabe sikkerhedshuller.

Totrins-validering (MFA) er med til at sikre virksomhedens data

Ifølge Microsoft sker der et hackerangreb hvert 39. sekund et sted i verden. Derfor skal din virksomheds digitale miljø være beskyttet. En effektiv måde at beskytte virksomhedens data på er via totrins-validering. Med totrins-validering skal medarbejderen have sin telefon ved hånden for overhovedet at logge på. Samtidig sørger totrins-validering for at tjekke medarbejderens lokation og bede om validering, hvis der pludselig sendes et log-on request fra en ny lokation.

Derudover kan du med Microsoft 365 gøre brug af muligheden for yderligere at sikre virksomhedens data ved at sætte krav op til, hvilke applikationer medarbejderen må bruge. Det forhindrer fx, at medarbejderne bruger gamle browserversioner, hvor sikkerheden ikke er i orden, eller at de gør brug af usikre applikationer.

Med Microsoft 365 får du i øvrigt også disse sikkerhedsforanstaltninger:

  • Exchange Online Protection som beskytter mod spam og malware, så du kan opretholde et sikkert mailmiljø for medarbejderne
  • Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) er en yderligere mailbeskyttelse, som hjælper dig med at beskytte virksomheden mod trusler der skjuler sig i links og vedhæftede filer. Med ATP kan du nemt finde frem til den bruger, som har modtaget eventuelt ransomware angreb, eller som har været udsat for avancerede malwareangreb.

Vil du vide mere Teams, Outlook og totrins-validering (MFA), så kontakt Jan Neumann herunder.

 Jan Neumann

 Business Development Manager

 (+45) 31 10 38 48

 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.