Gør compliance til en leg med digitale sikkerhedspolitikker

Office 365 er en fantastisk løsning, der er tæt på uundværlig for langt de fleste virksomheder. Hvad enten det er Word, Excel, PowerPoint, Teams eller SharePoint er programmerne en aktiv del af alt lige fra forretningsudvikling til dine medarbejderes hverdag.

Men Office 365 er desværre knap så fantastisk, når snakken falder på datasikkerhed. Uanset hvilket program vi bruger i Office 365, så ender de altid med at indeholde følsomme data om kunder, medarbejdere, forretningsstrategier eller andet. Og har du ikke opsat strenge og klare sikkerhedspolitikker, så er risikoen for datalæk faretruende stor, som i værste tilfælde kan have både personlige og økonomiske konsekvenser.

Så spørg dig selv, om du har opsat og kommunikeret sikkerhedspolitikker som:

  • sikrer, at brugerne kun placerer filer og dokumenter på de aftalte steder
  • sørger for, at det kun er godkendte enheder, der kan tilgå jeres systemer
  • sikkerhedsopdaterer alle enheder korrekt
  • sikrer, at der kræves ekstra validering, når systemerne skal tilgås fra eksterne lokationer

Det er meget at holde styr på – men også et stort ansvar at lægge i hænderne på dine brugere, som med garanti ikke forstår sig indgående på god digital sikkerhedsadfærd.

Der er med andre ord brug for, at du tager kontrollen over virksomhedens sikkerhed.

Opnå optimal compliance med kryptering og politikker

Ved at erstatte din Office 365-licens med Microsoft 365 (indeholder også Office 365), kan du opsætte mange forskellige sikkerhedspolitikker digitalt, så I lever op til de compliance-krav, som virksomheden har.

Det kan du blandt andet gøre ved:

1. Beskyt følsomt indhold. Dine brugere kan udveksle krypterede mails uden problemer, så de ikke kommer til at dele følsomme data i filer, dokumenter eller mails med uvedkommende.

2. Gør skyen sikker. Du kan kontrollere adgangen til følsomme data med automatiske eller ad hoc-politikker i skyen. Du kan også markere mere end 80 typer af følsomme data med flag, så du bedre beskytter regnskabstal, kreditkortoplysninger, cpr-numre mv.

3. Overhold regler nemmere. Ved hjælp af meddelelseskryptering undgår du udelukkende at skulle stole på dine medarbejderes evne til at huske alle regler for overholdelse af fx GDPR.

Vil du vide mere om, hvordan du sørger for optimal compliance med Microsoft 365, så kontakt os på 7020 1499 eller Business Development Manager Jan Neumann.

 

 Jan Neumann

 Business Development Manager

 (+45) 31 10 38 48

 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.