En bærbar computer er ofte dit vigtigste arbejdsredskab, som du kan have med dig overalt. På denne har du samlet alle dine e-mails og dine vigtigste dokumenter for at kunne udføre dit arbejde. Men hvad sker der, den dag den bliver stjålet? Hvad sker der med dine data, og hvad bliver de brugt til? IT-kriminelle har nemlig værktøjer til at bryde ind i din bærbare, medmindre disken er krypteret. I moderne operativsystemer såsom Windows 10 og macOS, er der mulighed for at kryptere disken. I Windows 10 hedder det bitlocker, og i macOS hedder det FileVault 2.

Hvordan kan du skabe overblik over og politikker for organisationens bærbare og stationære?

Et af problemerne i en organisation er at skabe overblikket over, hvilke enheder der er krypteret, og hvilke der ikke er. Der er behov for et værktøj, der kan styre og skabe overblik over samtlige Windows og Mac enheder og påtvinge politikker, så alle diskene i enhederne bliver krypteret. Det kan Sophos Device Encryption klare, og samtidig kan administratoren via værktøjet initiere en ny oprettelse af krypteringsnøglen, hvis brugeren skulle glemme den.

Krav i persondataforordningen (GDPR)

Den nye persondataforordning (GDPR) blev taget i anvendelse den 25. maj 2018. I den står der, at man skal beskytte og kryptere personhenførbare data for at undgå, at de bliver set og brugt i sammenhænge, som personen ikke har givet sit samtykke til.

Få en professionel partner til at håndtere sikkerheden på dine enheder

Hvorfor stå med det selv, når der er andre med erfaringen og organisationen til at rådgive og supportere løsningen. Hos Cortex har vi lavet en pakke, som beskytter mod virus og ransomware og desuden inkluderer kryptering. Vores Servicedesk supporterer denne løsning og sidder klar til at hjælpe.