Sådan bliver du klogere på din sikkerhed med Azure Active Directory Reports

It-sikkerhed handler om, som ordet også afslører, sikkerhed. Vi har brug for de rigtige systemer for at beskytte vores virksomhed mod eksterne trusler. Vi har brug for at uddanne vores medarbejdere i, hvordan de behandler data sikkert.

Men vi har også brug for at vide os sikre. Vi er nødt til at forstå, hvor det er, det går galt – og følge med i det enten stigende eller dalende sikkerhedsniveau. Den indsats kræver, at vi overvåger og analyserer sikkerhedsniveauet løbende, så vi ved, hvor vi skal gribe ind i tilfælde af datalæk eller andre brud på sikkerheden.

Få dit sikkerhedsniveau helt ind under huden med Azure Active Directory Reports

Løsningen, der giver dig den nødvendige viden om dit sikkerhedsniveau, hedder Azure Active Directory Reports.

Med denne løsning får du adgang til forskellige sikkerhedsrapporter, som giver dig mulighed for at:

  • Opdage potentielle sikkerhedsfarer, som kan påvirke it-sikkerheden
  • Foretage fejlfinding og finde frem til de problemer, der forhindrer dine brugere i at lave deres arbejde
  • Styre hvordan apps og services bliver brugt af dine brugere

Dine sikkerhedsrapporter kommer i to versioner:

  • Security Reports
  • Activity Reports

Security reports giver dig informationer om identiteterne i din virksomhed. Du kan fx få overblik over brugere med risikostatus, og hvis der har været login-forsøg fra nogen, der ikke har tilknytning til virksomhedens bruger-konti.

Activity reports giver dig indsigt i dine brugeres sikkerhedsadfærd. Det betyder, rent praktisk, at du med audit logs fx kan undersøge, hvem der tjekker ind på virksomhedens forskellige apps, og se hvor mange nulstillede adgangskode, I har på en måned. Samtidig får du også svar på, hvilke login-mønstre dine brugere har, og hvor mange brugere der har logget ind henover en hel uge – og meget mere.

Har du brug for mere viden om, hvordan du forbedrer indsigterne i dine data med Azure Active Directory Reports og Microsoft 365, så kontakt Jan Neumann herunder.

 Jan Neumann

 Business Development Manager

 (+45) 31 10 38 48

 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.