Små virksomheders it-sikkerhed er ofte for dårlig - og her er løsningen

Små og mellemstore virksomheder er nogle af de vigtigste virksomheder for Danmarks infrastruktur. Der er flere tusinde af mindre virksomheder, der fungerer som underleverandører til større virksomheder, som alle sammen er med til at holde infrastruktur og digital økonomi oven vande.

Erhvervsstyrelsen har lavet en undersøgelse blandt 3954 små og mellemstore virksomheder, og her har knap hver fjerde ikke et grundlæggende niveau af digital sikkerhed som en firewall.

Alt for mange af de små virksomheder har derfor et alarmerende lavt niveau af it-sikkerhed – et niveau som hackere er helt bevidste om. Ifølge Center for Cybersikkerhed står Danmark over for det højest mulige trusselsniveau lige nu – og i 2019 var der 51 % af 325 virksomheder, som blev udsat for en sikkerhedshændelse.

Tom Rasmussen, indehaver af Roskilde Teltudlejning, oplevede at stå i en situation, hvor han var tæt på at gå konkurs med sin mindre virksomhed på grund af en inficeret mail, der endte med at kryptere ordrer info for en værdi på mere end 10 millioner kroner.

Microsoft 365 Business giver dig den rette sikkerhed

Hvis små virksomheder skal hæve deres it-sikkerhedsniveau, så kræver det også, at de starter det rigtige sted. Og det sted er Microsoft 365 Business. Systemet er designet med indbygget brugervenlig trusselsbeskyttelse, som højner dit sikkerhedsniveau på helt essentielle parametre:

1. Beskytter mod spam og malware i din indbakke
Microsoft 365 Business beskytter dine indbakker på tværs af virksomheden mod spam, virus og malware, mens du stadig har adgang til dine mails. Du får den sikkerhed og pålidelighed, du skal bruge for at beskytte dine brugere og deres mailmiljø. Systemet eliminerer blandt andet trusler, før de når din firewall og beskytter din virksomhed, og du får nem adgang til rapportering og meddelelsessporing.

2. Holder avancerede trusler på porten
Med Microsoft 365 Business får du også hjælp til beskyttelse mod mere avancerede og avancerede trusler, som du finder i links og vedhæftede filer i mails. Du får up-to-date trusselsbeskyttelse mod phishing, ransomware og andre kritiske malwareangreb. Du får samtidig en opfattende rapportering, så du nemt kan undersøge, hvorfor systemet har udpeget en trussel, og hvem der har modtaget den ondsindede mail.

3. Windows 10-enheder er sikre mod udnyttelse
Microsoft 365 Business sørger samtidig for, at dine enheder med Windows 10 er sikre mod eventuel udefrakommende indtrængen.

Vil du vide mere om Microsoft 365 og it-sikkerhed, så kontakt Jan Neumann herunder.

 Jan Neumann

 Business Development Manager

 (+45) 31 10 38 48

 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.