Vi har de senere år oplevet et paradigmeskift indenfor sikkerhed. Hvor vi tidligere fokuserede på at holde fremmede og deres angreb væk fra det interne netværk med firewall og andre lignende sikkerhedsforanstaltninger, må vi i dag erkende at dette ikke er nok.

De fleste cyber angreb kommer i dag indefra. Det kan være inficerede arbejdsstationer eller folk der på anden vis har tiltvunget sig adgang til virksomhedens netværk. Det kan også være at interne medarbejdere som forvarende eller uforvarende får bragt virksomhedsinformation ud af virksomheden, hvor konkurrenter eller kriminelle får adgang til denne information.

Vi er derfor nødt til at betragte sikkerhed på en anden måde.

Cortex har derfor udviklet en service sammen med Wehowsky Cybersecurity, der har til formål at finde hændelser i netværkstrafikken som ikke er normale og hændelser som er brud på sikkerheden ved f.eks. ved at nogen sender data ud af virksomheden. Dette gøres ved hjælp af avanceret machine learning, som konstant identificerer og alarmerer hvis der foregår anormaliteter i netværkstrafikken.

Løsningen er uden opstartsomkostninger, så der afregnes kun på månedlig basis, efter antallet af opsamlingspunkter. Hver måned udsendes en rapport som indeholder oversigt over sidste måneds trusler og anbefalinger.

Læs vores One Pager

 

Vi vil gerne tilbyde en gratis Proof-of-Value (PoV). Hvis du udfylder nedenstående, vil vi kontakte dig om dette. Dine informationer bliver kun brugt til dette formål.