Tager du hul på en Google-søgning for at blive klogere på it-sikkerhed, handler langt de fleste søgeresultater primært om to ting:

• Vi skal oplære vores medarbejdere i sikker håndtering af data
• Vi skal forhindre hackere i at bryde ind i vores systemer

Groft sagt. Problemerne er langt mere komplekse, men det er essensen af de udfordringer, vi møder på it-sikkerhedsfronten i dag.

Windows 7 når end-of-support i 2020


Et nyt og ret presserende problem viser sit ansigt den 14. januar 2020. Det er datoen, hvor Windows 7 og Windows Server 2008 har end-of-support. Microsoft forpligtede sig til at yde 10 års produktsupport til Windows 7, da den så dagens lys den 22. oktober 2009. Den support udløber i 2020, hvor Microsoft i stedet vil fokusere deres investering på support af nyere teknologier.

Fra et sikkerhedsperspektiv er den manglende support problematisk. Har du en pc, der kører på Windows 7 efter den 14. januar 2020 modtager den ikke længere sikkerhedsopdateringer. Det er derfor vigtigt, at du opgraderer alle pc’er med Windows 7 i virksomheden til et moderne operativsystem, som er i stand til at levere de nyeste sikkerhedsopdateringer, så du og dine data fortsat er beskyttede. Samtidig vil Microsofts kundeservice heller ikke længere kunne yde teknisk support til Windows 7.

Microsoft 365 Business er din sikkerhedsekspert


Hvordan kommer du så det her problem til livs? Der er et par muligheder, du kan overveje. Den hurtige løsning vil være at købe opgraderinger til Windows 10 til hver af dine pc’er med Windows 7 i virksomheden. En mere langsigtet, og strategisk bedre, beslutning vil være at opgradere til Microsoft 365 Business.

Microsoft 365 Business er en enkelt, integreret løsning, der samler Office 365’ produktivitet med avanceret sikkerhed – og ved at opgradere til Microsoft 365 Business kan du hurtigt implementere en skybaseret sikkerhedsløsning, der forbliver opdateret og beskytter dig mod de nyeste trusler.

Microsoft 365 Business indeholder mere konkret:

• Office-pakken i altid seneste version til alle dine enheder. Det er nemt at bruge og øger produktiviteten hos dine medarbejdere
• Opgradering fra Windows 7 Pro til Windows 10 Pro
• Enterprise Mobility + Security skaber større sikkerhed i virksomheden, der også understøtter den mobile arbejdsmåde, som mange af os benytter i dag. Microsoft 365 Business forsvarer dig blandt andet mod spam, malware, phishing og ransomware. Den beskytter samtidig dine følsomme data og øger sikkerheden på dine devices.

Vil du vide mere om it-sikkerked kan du læse vores seneste blogindlæg ”Luk it-sikkerhedshullerne med device management”, eller kontakte vores Business Development Manager Jan Neumann.

 

 Jan Neumann

 Business Development Manager

 (+45) 31 10 38 48

 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.