Kontakt udlejning

Computerudlejning - helt simpelt

Undgå store investeringer i dyrt computerudstyr

Er du træt af at skulle investere store beløb i både anskaffelse, installation, drift og vedligeholdelse af computere, så skulle du måske overveje computerudlejning? Som nogle af de seriøse og kompetente aktører på dette marked, kan vi levere moderne og skræddersyede løsninger, som betyder, at du får præcis den, som passer mest optimalt til dine behov for højkvalitets maskiner, der kan leve op til dine forventninger. Professionel computerudlejning er en tillidssag og kan ske fra dag til dag.

Vi har en særdeles fleksibel tilgang til udlejning af vore computere, både de stationære og de bærbare, og vi kan imødekomme de fleste ønsker. Vi råder over masser af spændende maskinel og interessant software fra de førende producenter på markedet, og vi går aldrig på kompromis med den højeste kvalitet og effektivitet. For os handler det udelukkende om at yde den bedst mulige service, hvilket vil sige en løsning, som er tilpasset og udviklet specielt til den enkelte kundes ønsker og krav til computerudlejning.

Vi har mange års erfaring med computerudlejning, og vi ved derfor at driftsikkerhed og hurtig afhjælpning af eventuelle problemer, er det vigtigste når du skal arbejde effektivt. Derfor kommer vores computere altid frisk installerede og med de nyeste opdateringer. Det er din garanti for, at du får en driftsikker computer.

Vore kunder er både virksomheder og privatpersoner, offentlige institutioner og private organisationer, så vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig, og hvad der er brug for og efterspørges både derhjemme og på diverse arbejdspladser. 

Har du spørgsmål vedrørende computerudlejning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi leverer meget fleksible udlejningsløsninger, og kan helt sikkert også sammensætte en løsning som passer til jeres behov.

 

Hos Cortex Consult A/S får du altid den nyeste opdaterede version af Microsoft Software ved hver udlejning. Vi foretager altid en ny installation, på den måde møder du aldrig gamle filer, mapper eller andet fra tidligere brugere. Vi er Microsoft Partner og har software licenser til alle Microsofts produkter.