Kontakt udlejning

EDB udlejning uden besvær

 

Vi er specialister i EDB udlejning, og råder over et stort udbud af EDB udstyr

 

Har du brug for professionelt EDB udstyr til konferencer, kursus- eller messeaktiviteter, og synes du, at det er for dyrt at skulle ud og investere i højkvalitets maskinel, udstyr og software, så er løsningen her. Vore fantastiske medarbejdere er specialister i edb udlejning, og da vi råder over et både stort og omfattende udvalg af det allernyeste indenfor området, er du som kunde sikker på at få præcis det, som giver dig det bedste udgangspunkt, vel at mærke til nogle meget favorable priser og på attraktive vilkår. En af vore store forcer er det faktum, at vi tager vore samarbejdspartnere seriøst.

Et samarbejde med os betyder, at du også har en sparringspartner, der gerne bruger tid på at afdække behov, løbende er i dialog med dig om mulige justeringer og ændringer og ikke mindst har den holdning, at vi er til for vore kunder, og at det naturligvis kræver en fleksibel tilgang til samarbejdet. Det mener vi nemlig er vigtigt, når man skal bruge en partner, som tilbyder EDB udlejning

Det betyder bl.a., at vi kan tilbyde netop den udlejningsperiode, som du har brug for, uanset om der er tale om 1 måned eller flere år, og at vort forretningskoncept er gearet til pludselige ændringer og akut-opståede situationer, som kræver, at der træffes en hurtig beslutning.

Cortex Consult A/S er Microsoft partner og har alle Microsoft software licensrettigheder på plads til udlejning. Derfor tilbyder vi ny opdatering og ny installation af alt software ved hver EDB udlejning, således at der ikke ligger gamle mapper, filer, genveje og andet fra tidligere brugere.