Cortex har mange års erfaring i at levere projekter til tiden og til den aftalte pris.

Vi kan levere et projekt både som timepris baseret og en fastpris løsning - alt efter opgavens beskaffenhed.

Ved større projekter tilknyttes en projektleder med Prince2 eller PMI certificering efter ønske.

Cortex har mange videns tunge netværkskonsulenter

Vi har siden fødslen af Cortex specialiseret os i netværksinfrastruktur. Der er siden blevet lavet mange spændende og komplicerede løsninger. Vi har benyttet flere af de førende producenter inden netværksudstyr men det har været primært med vores partner Cisco. Vores netværkskonsulenter er også blevet certificeret i CCNA, CCNP og CCIE.

Behovet for stabilt netværk er stigende i takt med at trafikken stiger. Et vigtigt element er sikkerhed som vi har stort fokus på i alle de løsninger vi leverer. 

Vi har også specialiseret os i trådløse løsninger fra Cisco Meraki, hvor har etableret mange løsninger, til stor tilfredshed for vores kunder.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for at optimere dit netværk. 

 

Cortex' 2 Datacentre er sikret 24x7x365 både fysisk og logisk. Vi samarbejder med InterXion og har placeret vore professionelle datacentre i deres faciliteter.

Interxion er certificeret i henhold til den internationalt anerkendte ISO 27001-standard for sikkerhed i datacentre.

Datacentrene er opbygget med en avanceret infrastruktur og redundante systemer for strømforsyning, køling og brandsikkerhed. Det er også her vore redundante multi-site backup systemer er placeret.

Dette gør, at vi kan tilbyde redundante Disaster Recovery løsninger med data placeret på 2 fysiske lokationer.

Lad os håndtere IT systemerne så du kan fokusere på udviklingen af jeres forretning.

Cortex er eksperter i drift af IT-infrastruktur, alt fra internettet gennem netværket, serverne og helt frem til brugernes arbejdsstationer.

Vi er en samarbejdspartner som vægter tillid og engagement højt, så I vil opleve en troværdig partner som vil give jer ro i hverdagen.

Vi fokuserer på at skabe værdi for jer og rådgiver jer til at opnå maksimal udnyttelse af jeres IT-investering.

Vi favner dybt og bredt og har eksperter som dækker alle aspekter i din IT-infrastruktur. Ved at outsource til os, vil dine interne ressourcer kunne bruge mere energi på innovation og udvikling på områder, der tilfører din forretning værdi.

Vi har fingeren på pulsen og følger de nye teknologier som kan give dig en forretningsmæssig fordel ved at benytte de løsninger som passer netop til din organisation, dine arbejdsgange, målsætninger og strategier.

Sikkerhed

Sikkerhed er blevet et endnu vigtigere område den senere tid og det er blevet sværere for organisationer at holde trit med at opretholde den nødvendige beskyttelse. Det ses på antallet af især Ransomware angreb. Vi har sat speciel fokus på dette område, for at hjælpe vores kunder, i at beskytte sig imod disse angreb.

Book et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer.

Med en IT infrastruktur konsulent fra Cortex Consult, hjælper vi dig med at danne dig et overblik over dine eksisterende IT løsninger.

Vi tror, at mange virksomheder kan nikke genkendende til, at deres IT løsninger bare er vokset og vokset, uden at de har fået lavet en strategi for det samlede setup. Man har måske i virksomheden et antal servere stående til at håndtere forskellige opgaver. Derudover har nogle brugere måske både stationære og bærbare computere, imens andre brugere arbejder på terminaler, der er koblet op på en it hosting på virksomhedens servere. Derudover har virksomheden måske et antal printere, kopimaskiner, mobiltelefoner og mange andre enheder som en del af virksomhedens IT systemer. 

Efterhånden som man får udvidet sin IT infrastruktur, kan man hurtigt miste overblikket over, hvilke services man har kørende hvor. Måske har man endda redundante services placeret på forskellige servere og enheder.

En IT infrastruktur konsulent fra Cortex Consult kan hjælpe med at skabe overblik over virksomhedens eksisterende løsninger og kan også komme med forslag til, hvordan disse løsninger kan integreres og optimeres fremadrettet.

Vi ved, at man hurtigt kan bruge en masse unødige penge på ineffektive IT løsninger. Dette kan vore IT infrastruktur konsulenter være med til at skabe klarhed om i jeres virksomhed, og de kan komme med rådgivning i forhold til en mere effektiv IT infrastruktur strategi.

Vi har erfaring med konsulentarbejde i både store og små IT systemer, og med udgangspunkt i vores erfaring er du sikret en seriøs og kompetent sparring igennem hele processen.

Er du interesseret i at få tilknyttet en IT infrastruktur konsulent til jeres virksomhed? Har du spørgsmål til, hvilke opgaver vores IT infrastruktur konsulent kan udføre i netop jeres virksomhed? Kontakt Cortex Consult for et uforpligtende tilbud på telefon 70 20 14 79 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cortex har uddannede og certificerede DBA konsulenter, der har ekspertise indenfor alle ledende database teknologier såsom Microsoft SQL, Azure SQL, Oracle, IBM DB2, MySQL m.m.

Vi kan tilbyde konsulenter til alle typer af opgaver og services, blandt andet:

 • Rådgivning
 • Opgradering, migrering og konvertering
 • Fejlfinding
 • Performance optimering
 • Udvikling
 • Beredskabsaftaler

Vi leverer professionel drift, vedligeholdelse, overvågning og Service Desk på servere, klienter, netværk, databaser, sikkerhed, IP-Telefoni og udvalgte applikationer 24 timer i døgnet 7 dage om ugen i henhold til ITSM og ITIL standarder.

Cortex tilbyder driftsaftaler, der strækker sig fra rene beredskabsaftaler til totale outsourcing-aftaler med en lang række services såsom Overvågning, Service Desk, Konsulenter, Statusmøder og Driftseffektivitetsgaranti.

Vi kan derfor tilbyde at fastsætte serviceniveauet individuelt i overensstemmelse med dine særlige ønsker og behov.

Vores konsulenter kan eksempelvis arbejde på din adresse én eller flere faste dage om ugen eller kun ved tilkald.

Oven på dette kan lægges en aftale om hosting eller remote overvågning af systemerne og netværket – enten i dagtimerne eller som en 24-timers ordning.

En af vore fordele er, at vi kan levere den rette konsulent til enhver opgave. Vores tekniske erfaringsgrundlag dækker bredt og når dertil kommer ITIL certificeringer og FDA uddannelse, kan vi tilbyde markedets dygtigste konsulenter indenfor drift og vedligehold af IT systemer.

Nogle af vore fordele:
· Certificerede konsulenter indenfor førende teknologier
· ITIL certificeret - sikrer ensartede leverancer
· FDA uddannede konsulenter til medicinalvirksomheder
· Uvildig rådgivning.

Cortex leverer blandt andet drift- og vedligeholdelsesydelser inden for:
• Microsoft Windows Operativ Systemer
• OpenVMS
• UNIX /LINUX
• DBA (Oracle, SQL Server, DB2)
• Microsoft Exchange
• Netværk, LAN/WAN, Firewall, VPN
• Sikkerhed
• Storage
• Backup
• Middleware applikationer
• Udvalgte applikationer
• Projektledelse

Cloud computing er et begreb som dækker levering af software, service og tjenesteydelser via internettet. Der er flere fordele ved at benytte en Cloud (sky) tjenester herunder fleksibilitet og mobilitet. Fleksibiliteten er hvor ofte at man kun betaler for det man forbruger og der kan skrues op og ned på diverse ressourcer efter behov. Mobiliteten består i at man kan tilgå det uanset hvor du befinder dig, bare der er en internet forbindelse.

Cortex leverer både Cloud ydelser fra eget datacenter men også fra Microsoft Azure og Office 365.

 Microsoft Azure

Microsoft investerer enorme mængder på at etablere grønne datacentre spredt ud over kloden og på at udvikle og forbedre de ydelser der leveres fra Azure. Der er rigtig mange ydelser allerede og de inkluderer alle de ydelser som i dag kan leveres fra eget datacenter eller fra en leverandørs datacenter.

Der er dog vigtigt at det nuværende IT miljø analyseres grundigt og forskellige optimeringer gennemgås inden man begynder at flytte sine servere/services 1:1 op i skyen. Der er også et sikkerhedsperspektiv der skal håndteres.

Cortex kan sammen med dig:

 • lave denne analyse
 • gennemgå de muligheder der er
 • få beregnet ROI
 • migrere til Azure og benytte de optimeringsmuligheder der er
 • Cortex kan under og efterfølgende lave "Managed Service" af hele IT miljøet, både det der er On Premise og i skyen

Kontakt os på 7020 1499 for at høre om alle de muligheder skyen kan give dig.