Med en IT infrastruktur konsulent fra Cortex Consult, hjælper vi dig med at danne dig et overblik over dine eksisterende IT løsninger.

Vi tror, at mange virksomheder kan nikke genkendende til, at deres IT løsninger bare er vokset og vokset, uden at de har fået lavet en strategi for det samlede setup. Man har måske i virksomheden et antal servere stående til at håndtere forskellige opgaver. Derudover har nogle brugere måske både stationære og bærbare computere, imens andre brugere arbejder på terminaler, der er koblet op på en it hosting på virksomhedens servere. Derudover har virksomheden måske et antal printere, kopimaskiner, mobiltelefoner og mange andre enheder som en del af virksomhedens IT systemer. 

Efterhånden som man får udvidet sin IT infrastruktur, kan man hurtigt miste overblikket over, hvilke services man har kørende hvor. Måske har man endda redundante services placeret på forskellige servere og enheder.

En IT infrastruktur konsulent fra Cortex Consult kan hjælpe med at skabe overblik over virksomhedens eksisterende løsninger og kan også komme med forslag til, hvordan disse løsninger kan integreres og optimeres fremadrettet.

Vi ved, at man hurtigt kan bruge en masse unødige penge på ineffektive IT løsninger. Dette kan vore IT infrastruktur konsulenter være med til at skabe klarhed om i jeres virksomhed, og de kan komme med rådgivning i forhold til en mere effektiv IT infrastruktur strategi.

Vi har erfaring med konsulentarbejde i både store og små IT systemer, og med udgangspunkt i vores erfaring er du sikret en seriøs og kompetent sparring igennem hele processen.

Er du interesseret i at få tilknyttet en IT infrastruktur konsulent til jeres virksomhed? Har du spørgsmål til, hvilke opgaver vores IT infrastruktur konsulent kan udføre i netop jeres virksomhed? Kontakt Cortex Consult for et uforpligtende tilbud på telefon 70 20 14 79 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.