Lad os håndtere IT systemerne så du kan fokusere på udviklingen af din forretning.

 

Cortex er eksperter i drift af IT-infrastruktur, alt fra internettet gennem netværket, serverne og helt frem til brugernes arbejdsstationer. Vi er en samarbejdspartner som vægter tillid og engagement højt, så du vil opleve en troværdig partner som vil give jer ro i hverdagen.

Vi fokuserer på at skabe værdi for jer og rådgiver jer til at opnå maksimal udnyttelse af jeres IT-investering.

Vi favner dybt og bredt og har eksperter som dækker alle aspekter i din IT-infrastruktur. Ved at outsource til os, vil dine interne ressourcer kunne bruge mere energi på innovation og udvikling på områder, der tilfører din forretning værdi.

Vi har fingeren på pulsen og følger de nye teknologier som kan give dig en forretningsmæssig fordel ved at benytte de løsninger som passer netop til din organisation, dine arbejdsgange, målsætninger og strategier.

 

Det bedste fra begge verdener 

 

I vores løsninger benytter vi både det der kaldes Private Cloud og Public Cloud. Private Cloud er primært de leverancer der kommer fra vores datacenter imens Public Cloud leverancerne leveres fra f.eks. Microsoft Azure. Vi bestræber os altid på at få bygget den løsning der giver bedst mening for kunden, både funktionsmæssigt og økonomisk. Det ender i mange tilfælde at blive en kombination af begge, altså en hybrid.

 

Azure drift

 

Håndteringen af ressourcer (servere, diske, netværk mv.) i Azure er meget anderledes end den måde man håndterer samme ressourcer i eget eller hosted datacenter. Det er helt andre værktøjer og kræver specifik viden og derfor har vi  investeret hæftigt i uddannelse af vores konsulenter, så dette også kan håndteres på bedste vis.

 

Sikkerhed

 

Sikkerhed er blevet et endnu vigtigere område den senere tid og det er blevet sværere for organisationer at holde trit med at opretholde den nødvendige beskyttelse. Vi har meget fokus på dette område, og tænker det ind i alle de ydelser vi leverer.

Book et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.