Lad os håndtere IT systemerne så du kan fokusere på udviklingen af jeres forretning.

Cortex er eksperter i drift af IT-infrastruktur, alt fra internettet gennem netværket, serverne og helt frem til brugernes arbejdsstationer.

Vi er en samarbejdspartner som vægter tillid og engagement højt, så I vil opleve en troværdig partner som vil give jer ro i hverdagen.

Vi fokuserer på at skabe værdi for jer og rådgiver jer til at opnå maksimal udnyttelse af jeres IT-investering.

Vi favner dybt og bredt og har eksperter som dækker alle aspekter i din IT-infrastruktur. Ved at outsource til os, vil dine interne ressourcer kunne bruge mere energi på innovation og udvikling på områder, der tilfører din forretning værdi.

Vi har fingeren på pulsen og følger de nye teknologier som kan give dig en forretningsmæssig fordel ved at benytte de løsninger som passer netop til din organisation, dine arbejdsgange, målsætninger og strategier.

Sikkerhed

Sikkerhed er blevet et endnu vigtigere område den senere tid og det er blevet sværere for organisationer at holde trit med at opretholde den nødvendige beskyttelse. Det ses på antallet af især Ransomware angreb. Vi har sat speciel fokus på dette område, for at hjælpe vores kunder, i at beskytte sig imod disse angreb.

Book et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer.