Kontakt udlejning

Leje af bærbar pc - Et sikkert valg

Er du usikker på hvorvidt du skal leje en bærbar pc?

Er du interesseret i leje af bærbar pc, men er du i tvivl om, hvor du får optimal service og effektivt maskinel, så går du aldrig forgæves hos os. Vi er et stærkt team af kompetente medarbejdere, alle med speciale inden for hvert vort interessefelt.

Vi ved, at vi besidder den fornødne viden og erfaring, der skal til for at sikre vore kunder de specialløsninger, som de fortjener. Vi ved, at mange virksomheder er afhængige af at have det bedste inden for såvel stationære og bærbare pc’er, og her vil vi gerne være med til at gøre en forskel. Hvis i ønsker en fleksibilitet, i forhold til arbejdssted eller tid i virksomheden, er det oplagt leje en bærbar pc. Vi har hjulpet mange store og små virksomheder, offentlige institutioner samt danske og udenlandske organisationer med bærbare pc’er til deres personale. Leje af bærbar pc kan aftales for kortere eller længere perioder, alt efter hvad den enkelte virksomheds behov er. Uanset længden på lejeperioden af den bærbar pc, eller antallet af bærbare computere, kan vi levere det allernyeste inden for området, diverse former for udstyr og den type software, som gør pc’en til et værdifuldt arbejdsredskab.

Når jeres virksomhed vælger leje af bærbar, som den rigtige løsning for virksomheden, så er det med fleksibilitet for øje, den fleksibilitet kan vi levere. Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov, og finder så en løsning, som dækker netop dette behov.

Med udgangspunkt i jeres behov, og vores speciale inden for udlejning af bærbar pc, finder vi den løsning som passer jeres behov. Under hele processen, står vi klar med råd og vejledning, på den måde sikrer vi os, at vi får afdækket hele dit behov, både på hardware- og softwaresiden, således at i får den bedst mulige løsning.

I de senere år, vælger mange at leje bærbar fremfor at købe. Dette skyldes først og fremmest den store fleksibilitet man opnår ved leje af bærbar. Ved altid at have det udstyr man som virksomhed har brug for – hverken mere eller mindre – så opnår man effektivitet i såvel sit arbejde som på bundlinjen.

Vi ved at der kan opstå mange spørgsmål når man overvejer at leje bærbar. Vi tilbyder altid løsninger som er tilpasset vores kunder. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om leje af bærbar. Så kan vi sammen gennemgå dit behov, og se om vi ikke kan sammensætte et tilbud, som kan dække behovet.

Vi sørger ganske enkelt for alt tilpasningsarbejdet, så I kan komme i gang med arbejdet med det samme. Kontakt Cortex Consult for et uforpligtende tilbud på leje af bærbar pc.