Kontakt udlejning

Leje af computer - Få glæde af de mange fordele

Få økonomiske fordele ved at leje i stedet for at købe

Der er ingen tvivl om, at stadig flere virksomheder vælger at leje deres computer-udstyr, for det er der ganske enkelt god økonomi i. Når du samarbejder med os om leje af computer, uanset hvor mange og hvor længe, kan du være sikker på at få de maskiner og det udstyr, som passer til netop dit behov og dine individuelle ønsker og krav. Ikke to virksomheder, institutioner eller organisationer er ens, og vi lægger derfor særdeles stor vægt på, at udvikle og sammensætte individuelle og skræddersyede løsninger, som er relevante for den enkelte, når det handler om leje af computer.

Står du for eksempel og har akut brug for leje af computer til en messe eller en forretningsrejse, så skal du kunne have tillid til, at den computer, du lejer hos os, har det nødvendige udstyr, og den software, som betyder, at du har et professionelt redskab, der gør det muligt for dig at arbejde hurtigt og effektivt, uanset hvor du befinder dig. Vi leverer fleksible løsninger, som kan tilpasses det enkelte formål. Uanset om det er til korte eller lange perioder, uanset om det er tale om få eller mange enheder.

Fleksibilitet er nøgleordet her. Vi ved at mange virksomheder kan have varierende behov i forhold til deres computer udstyr. Denne fleksibilitet vil vi gøre vores bedste for at imødekomme. Hos Cortex Consult sætter vi kunden i centrum, og derfor sammensætter vi altid en individuel, skræddersyet løsning, som altid dækker den enkelte kundes behov.

Det kan du med os som leverandør af IT-løsninger. Vort store udvalg af computere omfatter både stationære og bærbare computere, og vort engagerede team af kompetente medarbejdere sørger for løbende at opdatere dem, så vore kunder får optimalt fungerende maskiner – altid.

Uanset om du har brug for leje af computer i en kortere eller længere periode, og uanset om det drejer sig om få eller mange computere, så er det med stor sandsynlighed en opgave vi kan løfte. Hvis du er i tvivl om, omfanget af løsningen til dig behov, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, så kan vi i fælleskab finde den løsning som passer bedst til jeres behov.

Kontakt Cortex Consult hvis din virksomhed overvejer en aftale angående leje af computer, og få et uforpligtende tilbud.