Kontakt udlejning

Leje af notebook - helt enkelt og fleksibelt

Med stor erfaring inden for udlejning af computere, tilbyder vi også leje af notebook

Vi er eksperter i udlejning af både stationære pc’er og notebooks til så at sige alle formål. Står en virksomhed pludselig i en akut situation og mangler notebooks til medarbejdere, der skal på forretningsrejse, på messe eller til konference, så leverer vi fra dag-til-dag.

Leje af notebook er en tillidssag, og netop effektivitet og optimal kundebetjening er en central del af vort koncept. Vi har den helt klare opfattelse, at uden tilfredse kunder har vi ingen eksistensberettigelse, så vi bestræber os konstant på at yde en 1. klasses service med den imødekommenhed og fleksibilitet, som vi gerne selv vil opleve, når vi betaler for en ydelse eller tjeneste. Når der opstår en presserende situation, hvor man skal kunne komme hurtigt til tasterne, så er der sjældent tid til at lave en masse opsøgende arbejde for til sidst at finde frem til en samarbejdspartner.

Vi garanterer højkvalitets hardware, udstyr og software, at du har det hele klappet og klart til brug i løbet af én eneste dag, og at du altid kan kontakte os for ændringer, hvis det skulle blive nødvendigt. Netop lydhørhed og forståelse for den enkeltes individuelle behov, og at der ikke findes én patentløsning, gør os til en kompetent sparringspartner.

Cortex Consult er microsoft partner og har alle Microsofts software licens rettigheder på plads til udlejning. Derfor tilbyder vi ny opdatering og ny installation af alt software ved hver udlejninng, således at der ikke ligger gamle mapper, filer, genveje og andet fra tidligere brugere.