Kontakt udlejning

Leje af PC giver mange muligheder

Vi har et stort udvalg af effektivt IT-udstyr. Vi servicerer mange forskellige brancher

Er I en nystartet virksomhed, som ikke har lyst eller mulighed for at gå ud og investere store summer i et tiptop moderne kontorlandskab med stationære og bærbare pc’er? Synes I også, at der er masser af andre ting og sager at bruge jeres sparsomme tid og penge på, hvorfor så ikke kontakte os for en god snak om de muligheder vi kan tilbyde jer indenfor leje af pc?

Udover at have et stærkt team af dygtige og særdeles engagerede medarbejdere, råder vi over et fantastisk udvalg af kvalitets pc’er, som vi kan tilpasse, så de opfylder jeres ønsker om avanceret og effektiv IT-udstyr.

Her i firmaet servicerer vi virksomheder fra så at sige alle brancher og faggrupper, så vi har stor og værdifuld erfaring indenfor skræddersyede pc-løsninger til de fleste personalegrupper. I dag går udviklingen indenfor IT stærkere end nogensinde før, og det kan være svært at følge med. Ikke alle virksomheder har råd eller lyst til at have fastansat en IT-medarbejder, som kan sikre de bedst mulige løsninger indenfor området.

Ved professionel leje af pc hos os undgår I fejlkøb af maskinel og udstyr, der ikke bliver holdt ajour og opdateret, for det sørger vi nemlig løbende for. Ved leje af PC får I som virksomhed mulighed for at fokusere på jeres kerneforretning uden at skulle spekulere over jeres IT-løsning.

Kontakt Cortex Consult for et uforpligtende tilbud på leje af PC. Kontakt os på telefon: 36 140 140