Kontakt udlejning

Leje bærbar PC

Udnyt fleksibiliteten ved leje en bærbar PC

Hvis du vil være sikker på at have en opdateret og velfungerende bærbar pc til din rådighed - og nyde godt af altid at kunne få professionel assistance fra en specialist inden for IT, nemt og hurtigt - så skulle du måske overveje at leje bærbar pc hos os? Der er masser af fordele ved at leje bærbar pc, og det har mange danske virksomheder og organisationer fundet ud af.

Der er sket en eksplosiv stigning i interessen for at leje i stedet for at eje, både hos større og mindre firmaer, og hos Cortex Consult er vi eksperter i at udvikle og sammensætte en løsning, f.eks. en pakkeløsning, som dækker de behov, som den enkelte virksomhed måtte have. Det gælder inden for hardware, udstyr og diverse softwareprodukter, som vort dygtige team af medarbejdere har stor ekspertise og mange års erfaring i. Vi sammensætter løsninger, både hvis du vil leje bærbar pc eller stationær computer. Vi skræddersyer løsningerne så de passer præcist, til jeres behov. På den måde, kan i være sikre på, at i får den løsning i har brug for. – Hverken mere eller mindre.

Fælles for alle vores løsninger, er at du får leveret en pålidelig bærbar PC, når du vælger at leje den hos os. Vi sørger for, at computeren altid er frisk installeret og med de nyeste opdateringer. På den måde, kan du være sikker på, at driftsikkerhed er i top. Med andre ord sørger vi for, at det tekniske er i orden, så i kan udføre jeres arbejde så effektivt som muligt.

Hvorfor ikke kontakte os for en åben og ærlig snak om vort aktuelle udvalg af leje bærbar pc’er, så vi kan give dig vort bud på en professionel og effektiv løsning? Vi står altid gerne til disposition med vejledning og rådgivning, selvfølgelig helt gratis og ganske uforpligtende. Det skal nemlig være nemt og enkelt at få en skræddersyet IT-løsning.