Stop malware fra internettet - professionel løsning til håndtering af internettets farer til en fast pris per måned

Sikkerhedsløsning hvor du har muligheden for at dæmme op for, at dine PC'er og fælles filer bliver ramt af ødelæggende software, når der surfes på nettet.

Cortex leverer en service, der er baseret på CensorNet Web Security. I denne løsning bliver dine brugere forhindret i at tilgå hjemmesider, der bruges til at sprede skadelig kode. CensorNet søger for konstant at vedligeholde listen over skadelige sider, og den dækker allerede millioner af hjemmesider.

Der er mulighed for at opsætte filtre, så du bestemmer, hvilke Cloud services, sites og indholdskategorier dine brugere ikke må besøge. På den måde kan du f.eks. forhindre, at dine brugere kan lægge virksomhedsinformation ud på offentlige storage løsninger som f.eks. Dropbox.

Der er nemt at få et overblik over alle cloud-applikationer (både autoriserede og uautoriserede), der anvendes i dit netværk, samt hvem der bruger dem og til hvad. Det er også nemt at se mistænkeligt indhold og risikobetonet adfærd.

En agent rulles ud på samtlige PC'er og MAC computere, som modtager en sikkerhedspolitik fra løsningen. Det vil så gøre, at beskyttelsen fungerer uanset hvilket netværk brugeren logger på fra.

Når den nye løsning er implementeret, afregnes du en fast månedlig pris baseret på antallet af brugere.

Dine fordele:

  • En professionel sikkerhedsløsning der skaber overblik
  • Bliver konstant opdateret mod de nyeste farer fra internettet
  • Kan forhindre adgang til Cloud services/sites som du ikke ønsker, at brugerne skal benytte.
  • Adgang til dansk Servicedesk.

Vi er specialiseret i at sikre vore erhvervskunder en stabil drift af forretningskritiske IT-løsninger. Sikkerhed er en af vores kerneforretninger.