Hvad er Office 365?

Det er de velkendte samarbejds- og produktivitetsværktøjer fra Microsoft Office leveret via skyen. Alle kan nemt arbejde sammen, da de har adgang til e-mail, webmøder, dokumenter og kalendre overalt. Uanset dit firmas størrelse, findes der i Office 365 en løsning, der er udviklet til at passe til din organisations unikke behov.

Cortex kan tilbyde support fra egen ServiceDesk samt hjælp til implementering i din virksomhed. Desuden kan Cortex levere Office 365 ydelser, hvor antallet af brugere kan justeres på månedlig basis, dvs. du betaler kun for det antal brugere, der er aktive. Dette er vores Office 365 CSP model.

 

Office 365 backup

Office 365 er efterhånden uundværlig for enhver organisation. Men det udgør samtidig en risiko, når virksomhedens værdifulde data blot gemmes et sted. Cloud tjenester indeholder nemlig IKKE automatisk backup. Derfor bør der tilføjes et ekstra sikkerhedslag i form af en uafhængig backup løsning, som sikrer jeres Office 365 data.

Se Cortex løsning på Backup O365 her

 

Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige:

Office Planer for mindre virksomheder og selvstændige

Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige er en abonnementstjeneste, som du kan bruge til at få adgang til din e-mail, vigtige dokumenter, kontaktpersoner og kalendre - uanset hvor du er og på enhver enhed.

Denne løsning er ideel til organisationer, der har mindre end 25 medarbejdere, og som ikke har IT-personale eller -ekspertise.

 

Office 365 til mellemstore og store virksomheder:

Office planer for mellemstore og store virksomheder

Denne løsning er udviklet til organisationer med avancerede IT-behov, herunder Active Directory-integration, avanceret e-mail-arkivering, IT-support hele døgnet og komplette egenskaber for Enterprise-VoIP i det lokale miljø, samt til organisationer, der ønsker at abonnere på Office Professional Plus.

Adgang overalt til e-mail, vigtige dokumenter, kontakter og kalendre på næsten alle enheder, herunder PC, Mac, Windows Phone, iPhone og Android-telefoner.

Office 365 fungerer sammen med de programmer dine brugere allerede kender og bruger f.eks. Word, Excel, OneNote og PowerPoint.

Med Office 365 slipper du for IT-bekymringer

En brugervenlig administrationskonsol giver IT-administratorer mulighed for at bevare kontrollen over brugerkonti, adgangsrettigheder og udrulning i hele organisationen.