Nutidens hackere er kreative, idérige, og finder på nye tiltag hver dag, der rammer både store og små virksomheder. De fleste cyberangreb opstår via inficerede arbejdsstationer, eller ved at IT-kriminelle på anden vis tiltvinger sig adgang til netværket i en virksomhed. Dagene, hvor alene en firewall og antivirus var tilstrækkeligt til at beskytte sig mod hackerangreb og malware, er forbi, og netværkssikkerhed er nu vigtigere end nogensinde. Det er grunden til skabelsen af netværkssensoren MUNINN fra Wehowsky.

Kom på forkant med fremtidens hackerangreb

For at imødekomme nutidens sikkerhedsudfordringer og komme den kreative hacker i forkøbet har vi udviklet en intelligent netværkssensor med indbygget machine learning. MUNINN – som den kaldes – kortlægger og visualiserer al trafik på din virksomheds netværk. Herved kan du styrke netværkssikkerheden og dermed være på forkant med fremtidens ukendte hackerangreb - selv de angreb som ingen endnu kender til og som en firewall ikke kan opdage.

Hvilken værdi giver MUNINN din virksomhed?

Med MUNINN får du adgang til et brugervenligt dashboard, som giver dig et komplet overblik over virksomhedens netværk (trafik i realtid, trends, interne trusler, statistikker mv.). Herved får du nyttig viden om, hvordan dit netværk ser ud, og du får mulighed for præcist at identificere specifikke dele af netværksinfrastrukturen - helt ned på bruger- og enhedsniveau. 

Hvilken type trusler identificerer MUNINN?

MUNINN identificerer trusler, som traditionelle IT sikkerhedsværktøjer ikke er i stand til at håndtere.

MUNINN er derfor en nødvendighed for at bekæmpe trusler, heriblandt:

  • Afvigende brugeradfærd: •
    • Adgang til følsomme internettjenester uden for normal arbejdstid. 
    • Usædvanlig download af data fra intern server til klient, hvilket indikerer en insider trussel såsom cyberspionage, etc.
  • Spredning af botnets og andet malware
  • Fremtidens cyberangreb 

Se denne video der forklarer hvordan det fungerer:

 

OPLEV EFFEKTEN MED EN GRATIS ’PROOF OF VALUE’

En POV er en unik mulighed for at opleve værdien af en MUNINN sikkerhedssensor i jeres eget netværk. POV’en løber over 4 uger og kan hjælpe dig med at få en dyb forståelse af jeres netværk. Vi præsenterer herefter en detaljeret vurderingsrapport med eventuelle trusler og svagheder.

Kontakt: Jan Neumann / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / tlf. 31 10 38 48