Følg os: 

Cortex har sammen med ALSO solgt en Privileged Access Management (PAM) løsning til Liebherr. Udover licenssalget skal vi også levere en 4 dages workshop hvor vi sammen med kunden skal have designet løsningen, så det stemmer overens med deres ønsker og behov.

Liebherr er en meget stor organisation med hovedsæde i Schweiz med omkring 35.000 ansatte i 130 lande. De producerer bl.a. flymaskinedele til Airbus, meget store gravemaskiner og husholdningsmaskiner.

Læs om løsningen her: https://cortexconsult.dk/da/losninger/privileged-access-management/

På baggrund af det fantastiske samarbejde mellem de 2 firmaer og de opnåede resultater, er det besluttet at udvide samarbejdet.

Det har betydet at Cortex Consult indtræder som hovedaktionær i GlobalSequr og at GlobalSequr er flyttet ind på Cortex' hovedkontor i Valby.

De 2 firmaer komplimenterer hinanden rigtig godt og der er ingen tvivl omkring synergierne ved dette samarbejde.

Aftalen er SKI 02.22 der består af to delaftaler, IT-drift og co-location, og Cortex er leverandør på IT-drift.

”Cortex forventer at levere en række ydelser inden for IT-drift til det offentlige de kommende 4 år” udtaler Lars Pedersen, adm. dir. for Cortex.

Aftalens sortiment rummer mulighed for fuldstændig outsourcing samt hybridløsninger.

Aftalen indeholder derfor den fleksibilitet, som kræves for at man som offentlig indkøber af IT kan købe IT-drift både med en eneleverandør- eller flerleverandør-strategi.

”Med 02.22 har vi en aftale, hvor kunderne kan købe IT-driftskapacitet – co-location og har mulighed for at indkøbe slutbrugerenheder som en service. Konkurrencen om leverandørpladserne har været hård, og det har resulteret i et stærkt leverandørfelt på aftalen.” siger Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI.

Med rammeaftalen kan det offentlige købe standard IT-driftskapacitet inden for disse områder:

• Platform services
• Infrastruktur services
• Slutbrugerenheder
• Netværk services

”Med denne aftale kan det offentlige trygt handle med Cortex, da vi dækker bredt inden for alle driftsydelser. Ved at købe ydelserne ind som en service undgår kunderne store indkøb og vil opleve en effektiv og billigere løsning” siger Lars Pedersen, adm. dir.

Cortex har siden 1998 leveret og driftet IT-infrastruktur til en lang række offentlige og private virksomheder. Nogle af disse virksomheder har vi serviceret siden starten bl.a. Lundbeck A/S og siden er der kommet mange til, f.eks. DCC Energi, Lokal Forsikring, Sønderjyske Forsikring, Aros Forsikring, Vestjyske Forsikring, Ascendis Pharma, Knudsen Plast, en lang række gymnasier og uddannelsesinstitutioner. Desuden drifter vi flere løsninger for Udenrigsministeriet ligesom vi blev valgt som deres leverandør af udbuddet ”Implementering af IT-sikkerhed på LAN-netværk – globalt” i 2016.

SKI anslår aftalen har en værdi på 720 mio. over 4 år for de udvalgte leverandører Aftalen træder i kraft primo november i år når stand-still perioden er udløbet.

For yderligere information kontakt: Jan Friis, Salgsdirektør, mobil 23 33 75 65, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Cortex byder René Schmidt-Christensen hjertelig velkommen som vores nye IT-Supporter!

René har gennem en årrække arbejdet med support til slutbrugere og har derudover deltaget i adskillige implementeringsprojekter. Han har arbejdet med deployment, VPN, SMS Passcode, Alteris og CAPA Systems samt forskellige Microsoft løsninger.

 Bjarne Duelund Nielsen

 

Cortex byder med stor glæde Bjarne Duelund Nielsen velkommen som vores nye Microsoft Infrastruktur Specialist!

Bjarne har mange års erfaring med installation, konfiguration og drift af Windows Server miljøer. Hans specialer er: Infrastruktur, Hosting, Active Directory, Virtualisering, Scripting (Batch / PowerShell), Microsoft Cluster og Windows Netværk.

Allan Gamst

Cortex har med stor glæde ansat Allan Gamst som netværkskonsulent.

Allan har i mere end 11 år arbejdet bredt med support og infrastrukturdrift i en række større virksomheder, hvor han har specialiseret sig indenfor cisco netværk og sikkerhed.

Cortex er blevet Sophos Managed Service Provider (MSP)

Cortex har indgået aftale med Sophos, og vores medarbejdere er blevet uddannet og certificeret til at kunne tilbyde sikkerhedsløsninger fra Sophos brede vifte af effektive sikkerhedsprodukter. Sophos er som det eneste firma i verden i Gartners øverste kvadrant for både Enduser og Network protection.

Cortex kan med dette levere og drifte komplette sikkerhedsløsninger fra Sophos og dermed hjælpe vores kunder til at være på forkant med hensyn til det øgede trusselbillede. 

Produktområder

Enduser Protection

Endpoint Protection - Omfattende sikkerhed for brugere og deres data

Intercept X - En fuldstændig ny tilgang til Endpoint Protection (Anti-malware), som kan fungere sammen med din nuværende Antivirus løsning

Sophos Mobile - Sikker Enterprise Mobility Management

SafeGuard Encryption - Beskytter dine data uanset hvor du er

 

Network

XG Firewall - Omfattende next-generation Firewall

Secure Wi-Fi - Super sikkert, Super Wi-Fi

 

Sophos Phish Threat

Dette er en Phishing angrebssimulator, som kan teste en brugers evne til at gennemskue phishing links, farlige vedhæftninger og fup scripts. Det er nemt at vælge hvilke træningsmoduler, hvilken kampagnetype og simuleret phishing besked man ønsker. Efterfølgende får man en omfattende rapport, der indeholder følgende: Hvor mange har modtaget beskeden, hvem har klikket, og hvem har taget hvilke træningsmoduler. Denne løsning er ideel for alle typer organisationer, der ønsker at uddanne slutbrugere til at være proaktiv omkring deres egen sikkerhed.

Kontakt John Thomsen på tlf. 2520 7744 eller Thomas Lysthøj på tlf. 2125 4977 for yderligere information. 

 

Vi har med stor glæde ansat Hassan Seier Kerim som IT supporter i vores Servicedesk. 

Hassan har mere end 9 års erfaring med support af kunder.

Cortex har erhvervet 51% af aktierne i Headset.dk.

Headset.dk er en at landets førende leverandører af headsets og viden omkring samme til erhvervslivet, og firmaet omsatte i 2016 for ca. 10 millioner DKK.

Cortex tror på en videreudvikling af service-koncepterne for Headsets leverancer, således at Headset.dk vil opleve en kraftig vækst i årene fremover.

Headset.dk fortsætter uændret som brand og bliver et søsterselskab til Cortex Consult A/S.

For yderligere information kontakt venligst Administrerende Direktør Lars Pedersen på tlf.:

20 75 13 28 el. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.