Cortex er blevet Sophos Managed Service Provider (MSP)

Cortex har indgået aftale med Sophos, og vores medarbejdere er blevet uddannet og certificeret til at kunne tilbyde sikkerhedsløsninger fra Sophos brede vifte af effektive sikkerhedsprodukter. Sophos er som det eneste firma i verden i Gartners øverste kvadrant for både Enduser og Network protection.

Cortex kan med dette levere og drifte komplette sikkerhedsløsninger fra Sophos og dermed hjælpe vores kunder til at være på forkant med hensyn til det øgede trusselbillede. 

Produktområder

Enduser Protection

Endpoint Protection - Omfattende sikkerhed for brugere og deres data

Intercept X - En fuldstændig ny tilgang til Endpoint Protection (Anti-malware), som kan fungere sammen med din nuværende Antivirus løsning

Sophos Mobile - Sikker Enterprise Mobility Management

SafeGuard Encryption - Beskytter dine data uanset hvor du er

 

Network

XG Firewall - Omfattende next-generation Firewall

Secure Wi-Fi - Super sikkert, Super Wi-Fi

 

Sophos Phish Threat

Dette er en Phishing angrebssimulator, som kan teste en brugers evne til at gennemskue phishing links, farlige vedhæftninger og fup scripts. Det er nemt at vælge hvilke træningsmoduler, hvilken kampagnetype og simuleret phishing besked man ønsker. Efterfølgende får man en omfattende rapport, der indeholder følgende: Hvor mange har modtaget beskeden, hvem har klikket, og hvem har taget hvilke træningsmoduler. Denne løsning er ideel for alle typer organisationer, der ønsker at uddanne slutbrugere til at være proaktiv omkring deres egen sikkerhed.

Kontakt John Thomsen på tlf. 2520 7744 eller Thomas Lysthøj på tlf. 2125 4977 for yderligere information.