Cortex byder René Schmidt-Christensen hjertelig velkommen som vores nye IT-Supporter!

René har gennem en årrække arbejdet med support til slutbrugere og har derudover deltaget i adskillige implementeringsprojekter. Han har arbejdet med deployment, VPN, SMS Passcode, Alteris og CAPA Systems samt forskellige Microsoft løsninger.

 Bjarne Duelund Nielsen

 

Cortex byder med stor glæde Bjarne Duelund Nielsen velkommen som vores nye Microsoft Infrastruktur Specialist!

Bjarne har mange års erfaring med installation, konfiguration og drift af Windows Server miljøer. Hans specialer er: Infrastruktur, Hosting, Active Directory, Virtualisering, Scripting (Batch / PowerShell), Microsoft Cluster og Windows Netværk.

Cortex recertificeres til, at bruge BFIH’s kvalitetsmærke, hostingcertifikatet gældende for perioden 01.04.18 – 31/03-19

https://cortexconsult.dk/da/om-cortex/it-revision/hostingcertifikatet/

 

Ole

Vi byder med stor glæde Ole Krog Hansen velkommen som ny Microsoft SharePoint og Office 365 specialist.

Ole har mange års erfaring med SharePoint administration, drift og udvikling samt Office 365 administration og migrering.

Derudover har Ole stor erfaring med data integration, Webserver, Linux, kodning af apps til mobilplatforme samt LAN/WAN administration.

Allan Gamst

Cortex har med stor glæde ansat Allan Gamst som netværkskonsulent.

Allan har i mere end 11 år arbejdet bredt med support og infrastrukturdrift i en række større virksomheder, hvor han har specialiseret sig indenfor cisco netværk og sikkerhed.

Igen i år har Cortex erhvervet IT-revisionens blåstempel på, at det ikke kun er vores datacenter, der er sikker, men at vores processer, kontrolforanstaltninger og procedurer er i orden.

Du finder mere information om revisionserklæringen og dens formål under https://cortexconsult.dk/da/om-cortex/it-revision/revisionserklaering/

 ISAE 3402 certified

Den 13. december 2017 overgår Cortex til nyt telefonsystem baseret på Microsoft Skype for Business.

Det betyder, at når man ringer til Cortex, vil man blive tilbudt forskellige valgmuligheder.

Den nye løsning er designet til at give en bedre kundeoplevelse.

Cortex er blevet Sophos Managed Service Provider (MSP)

Cortex har indgået aftale med Sophos, og vores medarbejdere er blevet uddannet og certificeret til at kunne tilbyde sikkerhedsløsninger fra Sophos brede vifte af effektive sikkerhedsprodukter. Sophos er som det eneste firma i verden i Gartners øverste kvadrant for både Enduser og Network protection.

Cortex kan med dette levere og drifte komplette sikkerhedsløsninger fra Sophos og dermed hjælpe vores kunder til at være på forkant med hensyn til det øgede trusselbillede. 

Produktområder

Enduser Protection

Endpoint Protection - Omfattende sikkerhed for brugere og deres data

Intercept X - En fuldstændig ny tilgang til Endpoint Protection (Anti-malware), som kan fungere sammen med din nuværende Antivirus løsning

Sophos Mobile - Sikker Enterprise Mobility Management

SafeGuard Encryption - Beskytter dine data uanset hvor du er

 

Network

XG Firewall - Omfattende next-generation Firewall

Secure Wi-Fi - Super sikkert, Super Wi-Fi

 

Sophos Phish Threat

Dette er en Phishing angrebssimulator, som kan teste en brugers evne til at gennemskue phishing links, farlige vedhæftninger og fup scripts. Det er nemt at vælge hvilke træningsmoduler, hvilken kampagnetype og simuleret phishing besked man ønsker. Efterfølgende får man en omfattende rapport, der indeholder følgende: Hvor mange har modtaget beskeden, hvem har klikket, og hvem har taget hvilke træningsmoduler. Denne løsning er ideel for alle typer organisationer, der ønsker at uddanne slutbrugere til at være proaktiv omkring deres egen sikkerhed.

Kontakt John Thomsen på tlf. 2520 7744 eller Thomas Lysthøj på tlf. 2125 4977 for yderligere information. 

 

Vi har med stor glæde ansat Hassan Seier Kerim som IT supporter i vores Servicedesk. 

Hassan har mere end 9 års erfaring med support af kunder.

Cortex har erhvervet 51% af aktierne i Headset.dk.

Headset.dk er en at landets førende leverandører af headsets og viden omkring samme til erhvervslivet, og firmaet omsatte i 2016 for ca. 10 millioner DKK.

Cortex tror på en videreudvikling af service-koncepterne for Headsets leverancer, således at Headset.dk vil opleve en kraftig vækst i årene fremover.

Headset.dk fortsætter uændret som brand og bliver et søsterselskab til Cortex Consult A/S.

For yderligere information kontakt venligst Administrerende Direktør Lars Pedersen på tlf.:

20 75 13 28 el. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.