Kontakt udlejning

PC Udlejes – Vi kan dække dit PC behov

Hvis du har et tidsbegrænset PC behov, så kan vi hjælpe dig!

Har du brug for en PC i en begrænset periode? Ved du allerede nu, at den PC, du har tænkt dig at skulle ud og investere et klækkeligt beløb i, kun skal anvendes i forbindelse med et projekt, som er tidsbegrænset? Hvorfor så ikke kontakte os for et godt tilbud, for det er vi rigtigt gode til?

Vi har både den nødvendige viden og erfaring inden for udlejning af PC, så hos os er du sikker på at få en effektiv og relevant løsning i forhold til dine ønsker. Vi ved, at det kan være dyrt at eje, og vi har derfor specialiseret os i udlejning af både stationære og bærbare PC’er fra mange af de kendte producenter, og det betyder, at du får den PC, som passer bedst til de arbejdsopgaver, du skal varetage.

Vi sørger for, at vi i samarbejde med dig sammensætter en pakke, som f.eks. kan bestå af en PC, strømforsyning, mus og software. Skulle du have brug for andet udstyr, klarer vi naturligvis også det. Alt dette, og en service, der er helt i top, får du til en konkurrencedygtig pris og på vilkår, som er fleksible og særdeles favorable; hvad kan man ønske mere?