Kontakt udlejning

PC udlejning uden besvær

Slip for bekymringer ved hjælp af PC udlejning

Træt af kontant at spekulere på, om dine medarbejdere har de pc’er og det software, som skal til, for at de kan yde deres absolut bedste i en travl hverdag? Leder du efter en ny og fleksibel løsning indenfor IT-området i din virksomhed, så er det helt bestemt værd at overveje pc udlejning hos os. Vi har gennem de senere år oplevet en konstant stigning i efterspørgslen på højkvalitets pc’er, og det er en tendens, som ikke er blevet mindre under den globale krise. I dag finder mange organisationer og firmaer det vigtigere end nogensinde før at have adgang til det bedst mulige maskinel og udstyr.

Effektivt og relevant maskinel giver effektive medarbejdere, der kan levere topresultater, og det er en vigtig forudsætning for at kunne konkurrere om ordrer. Vælger du pc udlejning hos os, garanterer vi, at du og dine medarbejdere får de individuelle løsninger, som sikrer gnidningsfrie arbejdsgange og processer, som gør hverdagen langt mere overskuelig og enkel for alle.

Vi leverer gerne pakkeløsninger, der naturligvis er sammensat på netop den måde, som giver jer de bedste kort på hånden. Konkurrencen om kunder og ordrer er hårdere end nogensinde før, så hvorfor ikke være optimalt forberedt på IT-fronten?

Hos Cortex Consult A/S er vi Microsoft Partner. Det betyder blandt andet, at du altid vil finde de mest populære fra Microsoft på vores udlejningscomputere. Vi foretager altid en ny installering og opdatering før udlejning. Dermed får du en computer, som er helt klar til at gå i gang med at udføre dit arbejde.