Efterhånden som ransomware bliver mere udbredt, er der kommet øget fokus på, hvordan man kan få en effektiv ransomware beskyttelse. 

I mange tilfælde kan du ikke alene bruge din almindelige antivirus til ransomware. Det skyldes, at det kræver en mere specialiseret løsning, der arbejder på en anden måde end traditionelle antivirus programmer. Derfor skal en ransomware løsning, ses som et supplement til et antivirus program, og det er efter vores bedste vurdering et nødvendigt supplement.

Vi får mange spørgsmål til, om man også skal beskytte sig mod ransomware på en Mac computer. Den løsning vi tilbyder, kan også benyttes til Mac. Ved at sikre sin Mac, sikrer man også mod, at en Mac kan bruges som angreb på netværksdrev i en organisation. Derfor anbefaler vi, at man beskytter alle computere i organisationen.

Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at man ikke skal se antivirus som en sovepude, for det er vigtigt at være opmærksom på trusler fra internettet. Man skal altid være særligt opmærksom inden man eksempelvis åbner uopfordrede e-mails, eller klikker på links til ukendte kilder på internettet.

Har du spørgsmål vedrørende antivirus til ransomware, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os.

 

Hvad er Ransomware? | Hvordan undgår man Ransomware? | Ransomware på netværksdrev

Kontakt for mere info