Når en virksomhed rammes af et ransomware angreb, rammer det typisk netværksdrev. På den måde, bliver hele virksomheden påvirket af angrebet.

I det tilfælde at en computer med adgang til netværksdrev får åbnet for en fil indeholdende ransomware, vil filen, udover at låse den enkelte computer, også gå i gang med at angribe med ransomware på network drive netværksdrev. Netværksdrevet bliver hermed krypteret, og de fælles drev, som man kender fra mange organisationer, bliver dermed også låst.

Netop derfor skal man være opmærksom på at sikre sig mod ransomware angreb på de enkelte computere i organisationen. Hos Cortex Consult, tilbyder vi en sikkerhedsløsning som kan netop dette.

Løsningen kan fungere i samspil med en eksisterende antivirus løsning, men vi anbefaler en samlet pakke, hvor produkterne arbejder sammen for at opnå den bedste beskyttelse. 

Hos Cortex Consult har vi mange års erfaring med IT enterprise løsninger. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bedst sikrer din organisation mod ransomware, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Hvad er Ransomware? | Hvordan undgår man Ransomware? | Ransomware beskyttelse

Kontakt for mere info