Kontakt udlejning

Vi tilbyder udlejning af bærbar PC

Her finder du et stort udvalg af bærbar PC til udlejning

Vil du være sikker på, at den samarbejdspartner, som du fremover skal arbejde sammen med omkring udlejning af bærbar pc også kan tilbyde dig absolut bedste kvalitet, så er vi et godt valg. Hos os kan du leje absolut 1. klasses kvalitet indenfor de fleste kendte mærker. Og hvorfor ikke unde dig og din virksomhed det bedste indenfor bærbare pc’er?

Når du henvender dig til en af vore dygtige medarbejdere, er du garanteret den bedst mulige service, hvor der ikke bliver gået på kompromis med dine ønsker og krav. Sammen med dig finder vi frem til den mest optimale løsning inden for udlejning af bærbar computer, så du kan løse dine arbejdsopgaver på bedste måde. Om du ønsker at leje for en kortere eller længere periode, er helt op til dig. Vore bærbare pc'er fås i flere størrelser, og de leveres alle inklusiv strømforsyning, mus og musemåtte, så du har alt det, du behøver for at komme godt i gang med det samme. Har du specielle ønsker vedrørende software, sørger vi også for, at de bliver opfyldt, så du får en effektiv maskine, der nemt klarer de arbejdsopgaver du har.

Det er naturligvis underforstået, at al software er den nyeste og altid er opdateret.

 

Cortex Consult A/S er Microsoft Partner. For dig som kunde, betyder det blandt andet at du altid vil modtage vores udlejnings computere med de nyeste og opdaterede produkter fra Microsoft. Vores computere leveres altid ny installerede, således at der ikke er data og andet fra tidligere brugere.