Kontakt udlejning

Effektiv udlejning af computer og IT udstyr

Spar tid, ressourcer og hold dig opdateret 

Der sker hele tiden en masse nyt på pc-området, og det kan være svært at følge med, at holde sig opdateret indenfor hardware, udstyr og software, så virksomhedens medarbejdere har det bedste grundlag for at varetage deres arbejdsopgaver effektivt. Vi er erfarne og kompetente specialister indenfor IT og udlejning af computere, og vi råder over en både spændende og omfattende maskinpark, som vi kan tilpasse, så jeres virksomhed får netop de computere, som I ønsker. Vi står altid meget gerne til rådighed for en professionel og uddybende snak om de muligheder, vi kan tilbyde jer, og det er ganske uforpligtende og helt og aldeles gratis.

Moderne udlejning af computere går i dag i meget høj grad ud på at sørge for at afdække de reelle behov og ønsker man som virksomhed eller organisation måtte have. Der findes ikke én patentløsning, én måde at gøre tingene på, og derfor er vi et godt valg.
Vi er nemlig specialister i udlejning af computer, og vi står altid klar med en løsning til lige præcis jeres problemstilling. Vi har mange års erfaring inden for området, og den erfaring kommer naturligvis vores kunder til gode.

Vi har fingeren på pulsen, når det handler om udvikling og tendenser indenfor IT, og vi besidder den nødvendige viden samt den altafgørende erfaring, som betyder, at vi kan tilbyde det allernyeste indenfor højkvalitets maskiner, der er optimeret og tilpasset arbejdsgange og processer i jeres virksomhed. Det betyder med andre ord, at du altid kan forvente at få en rådgivning som passer til den situation din virksomhed står i.

Cortex Consult A/S er Microsoft partner og har alle Microsoft software licensrettigheder på plads til udlejning. Derfor tilbyder vi ny opdatering og ny installation af alt software ved hver udlejning, således at der ikke ligger gamle mapper, filer, genveje og andet fra tidligere brugere. Det betyder også, at du er klar til at starte arbejdet så snart, du modtager din udlejningscomputer.

Søger du en samarbejdspartner til udlejning af computer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.