Få kontrol over virksomhedens enheder med en MDM løsning Device/Endpoint Management

 

IT-sikkerhed drejer sig i 9 ud af 10 gange om digitale indbrud. Hackere tvinger sig adgang til vores data, fordi vi kommer til at lukke dem ind via falske mails eller huller i sikkerhedsbeskyttelsen. Men det sker desværre også, at dine data rent fysisk ender i hænderne på de forkerte, fordi arbejdscomputeren er forsvundet fra din bils bagagerum, eller du er kommet til at glemme mobiltelefonen på færgen.

Nu er gode råd dyre, og du er nødt til at sætte alle sejl til, hvis du vil have en chance for at opspore den stjålne computer eller den glemte telefon, inden de forkerte mennesker får fingrene i dine virksomhedsdata… eller hvad?

Microsoft Intune giver større device-sikkerhed

I tilfælde af tyveri så er et effektivt device management-system en god ven i nøden, da du kan konfigurere alle virksomhedens devices efter bestemte sikkerhedspolitikker. Så skulle en arbejdscomputer lande i hænderne på de forkerte, så er device management en stærk forsvarer af jeres virksomhedsdata. Device management med Microsoft Intune kommer som en del af Microsoft 365 Business Premium/E3/E5 licensen. Microsoft Intune indeholder blandt andet disse fordele:

Device-konfiguration

Du kan konfigurere hvert enkelt device med mange forskellige indstillinger. Du har fx mulighed for at blokere for brug af kommunikationsenheder på computeren, som fx kamera eller Bluetooth, og få notifikationer, hvis der bliver installeret en ikke-godkendt app.

Fjern data

Hvis et device bliver stjålet, kan du via Microsoft Intune slette alt indhold eller kun fjerne virksomhedsdata fra det stjålne device.

Beskyt dine apps

Med Microsoft Intune har du også mulighed for at bestemme, hvilke devices der får adgang til virksomhedsdata og apps og sætte krav til styresystem og version på det pågældende device.

Ekstra device-sikkerhed

For at sikre virksomhedens devices yderligere, kan du tilføre multifaktor-godkendelse til dine devices. Brugeren af computeren er således nødt til at bekræfte sin identitet gennem sin mobiltelefon via authentication-app eller SMS.

Alle disse funktioner er med til at højne device-sikkerheden i dagligdagen – men også i tilfældet af tyveri af arbejdscomputer eller -telefon.

 

Vil du vide mere om mulighederne, kontakt: Jan Neumann / jne@cortexconsult.dk / tlf. 31 10 38 48