Chat, mød, ring og arbejd sammen – alt sammen på ét sted Microsoft Teams – SharePoint – OneDrive

Arbejd effektivt med Teams

Microsoft Teams er den samarbejds- og kommunikationshub i Microsoft 365, der forener personerne, værktøjerne og indholdet, som gør dit team mere engageret og effektivt.

Teams samler en lang række Microsoft 365 apps og værktøjer, og gør at brugerne kan arbejde effektivt sammen omkring deres dokumenter.

Chat (Instant messaging)

Skriv beskeder til din kollega, dit team eller til eksterne partnere

Møde

Hold tale- og videomøder. Vis dit skrivebord eller præsentation undervejs.

Opkald

Foretag og modtag opkald direkte i Microsoft Teams med avancerede funktioner såsom gruppeopkald, voicemail i skyen og viderestilling af opkald.

Samarbejd

Find, del og rediger nemt filer i realtid ved brug af velkendte apps som Word, PowerPoint og Excel i Microsoft Teams.

Teams overtager de funktioner, som Skype for Business (som udgår i 2021) har varetaget, og derudover kan Teams så meget mere.

Det er muligt at arbejde sammen, uanset hvor du er, og du kan benytte de enheder, som du normalt bruger, bl.a. Windows pc, Mac, iPhone, iPad og Android enhed.

SharePoint

Del og administrer indhold, viden og programmer for at styrke teamwork, hurtigt finde oplysninger og få problemfrit samarbejde på tværs af organisationen.
Få jeres helt eget interne intranet til deling af informationer og firma nyheder. SharePoint styrker samarbejdet med dynamiske og produktive team websteder til alle projektteams og afdelinger. Del filer, data, nyheder og ressourcer. Tilpas dit websted for at strømline dit teams arbejde. Samarbejd problemfrit og sikkert med team medlemmer i og uden for din organisation på tværs af pc’er, Mac’s og mobilenheder.

Sæt fart i produktiviteten ved at omdanne processer – fra enkle opgaver som meddelelser og godkendelser til komplekse driftsmæssige arbejdsprocesser. Med SharePoint-lister og -biblioteker, Microsoft Flow og PowerApps kan du skabe indholdsrige digitale oplevelser med formularer, arbejdsprocesser og tilpassede apps til alle enheder.
Skab sammenhæng, og orienter dine ansatte på tværs af intranettet. Forøg organisationens effektivitet ved at dele fælles ressourcer og programmer på hjemmesider og portaler. Fortæl din historie med flotte kommunikationswebsteder. Og bevar overblikket med brugertilpassede nyheder på SharePoint-startsiden og i SharePoint-mobilapps.
Man er kun et klik væk fra det, man leder efter, med effektiv søgning og intelligente metoder til at finde oplysninger, ekspertise og indsigt, så du kan træffe velovervejede beslutninger og foretage de rette handlinger. Med værdifulde forbindelser og samtaler, giver SharePoints stærke indholdsadministration din organisation mulighed for at maksimere sin videns udveksling.

Det er også her du placerer de filer i benytter på tværs af organisationen (og eksterne), som giver muligheden for at arbejde på de samme filer og dokumenter samtidig.

OneDrive for Business

Designet til virksomheder så man kan får adgang til filer, sikre deling og samarbejde om filerne fra hvor som helst i verden.
Du kan nemt opbevare, tilgå og finde frem til dine individuelle og delte arbejdsfiler i Microsoft 365, herunder Microsoft Teams, fra alle dine enheder. Dine offline-redigeringer synkroniseres automatisk, næste gang du opretter forbindelse.

Dit personlige drev du kan have med dig overalt. Det er mulighed for at dele filer og dokumenter og samarbejde omkring indholdet.

Både Teams, SharePoint og OneDrive for Business af en del af Microsoft 365 licensen.

Hvordan kommer du i gang?

Microsoft Teams, SharePoint er nogle fantastiske produkt, der giver stor fleksibilitet og giver dig mange muligheder.
Det kan dog give nogle udfordringer i forbindelse med implementeringen, som typisk udfordrer jeres interne IT-administrator. Heldigvis kan man som administrator kontrollere indstillingerne, som gør det lettere at kontrollere, hvem der kan oprette teams, hvilke funktioner der er eller ikke er tilladt, såsom videomøder, skærmdeling eller animerede billeder, eller om udvidelser kan bruges.
Dette giver den kontrol, der kræves for at give styring i overensstemmelse med din organisations politik og sikrer, at du kan holde kontrol over applikationerne.

I enhver organisation er der dog nogle ting, som skal afklares, inden man går i gang.
Det er vigtigt hele tiden at have afklaret hvad det endelige formål er ved at implementere disse applikationer. I det efterfølgende er nogle af de spørgsmål som bør afklares inden projektet sættes i gang:

Skal alle i firmaet benytte Teams etc og hvilke funktioner herfra?

  • Hvilke relevante licenser har man i dag, og hvad er det fremtidige behovet?
  • Hvor er de filer/dokumenter placeret, som man ønsker at samarbejde omkring?
  • Hvilke sikkerhedsmæssige tiltag ønskes der i løsningen?
  • Tidsplan for implementering i organisationen
  • Pilotgruppe, eller test gruppe af personer?
  • Uddannelse både af superbruger og normale brugere

 

Vil du vide mere om mulighederne, kontakt: Jan Neumann / jne@cortexconsult.dk / tlf. 31 10 38 48