Et sikker fjernskrivebord som kan tilgås alle steder fra Azure Virtual Desktop (AVD)

Har du installerede applikationer som er forbundet med applikationsservere og/eller databaser i datacentret, oplever du sikkert, at det er administrativt tungt at holde disse installerede applikationer opdateret på alle organisationens pc’er.

Disse applikationer kan også hæmme at kunne udnytte en moderne cloudbaseret arbejdsmetode.

Mange organisationer har investeret i et Citrix eller Remote Desktop Services(RDS)-miljø, for at løse ovenstående problematik, men det har krævet en høj omkostning og en ofte besværlig administration.

Med Azure Virtual Desktop (tidligere kaldt Windows Virtual Desktop) får du en Windows 10 i skyen, som kan tilgås fra alle steder og her vil de “besværlige” applikationer kunne tilgås fra. Samtidig vil have alle de moderne produktivitetsværktøjer som den komplette Office pakke med Teams og Outlook.

Tjenesten er perfekt for dig som vil køre dit ældre forretningssystem og applikation i skyen. AVD benytter en teknologi som hedder FXLogix, som gør at pålogning hastigheder forbedres kraftigt i forhold til traditionel RDS-løsning.

Du har mulighed for at tilgå den virtuelle Windows 10 fra dine enheder (Pc, Mac, iOS, Android og Web).

Baseret på Azure Virtual Desktop kan vi hos Cortex levere en unik arbejdsplads, som er tilpasset dig og din organisation. Vi hjælper dig i gang og har en del tillægstjenester som support, ekstra sikkerhed, klienthåndtering og administration.

 

Vil du vide mere om mulighederne, kontakt: Rune Frederiksen / ruf@cortexconsult.dk / tlf. 22 10 17 65