Lad os håndtere IT systemerne så du kan fokusere på udviklingen af din forretning It-infrastrukturdrift

Cortex er ekspert i drift af IT-infrastruktur, alt fra internet gennem netværket, serverne og frem til brugernes arbejdsstationer. Vi er en samarbejdspartner som vægter tillid og engagement højt, så du vil opleve en troværdig partner som vil give jer ro i hverdagen.

Vi fokuserer på at skabe værdi for jer og rådgivning for at opnå maksimal udnyttelse af jeres IT-investering.

Vi favner dybt og bredt og har eksperter som dækker alle aspekter i din IT-infrastruktur. Ved at outsource til os, vil dine interne ressourcer kunne bruge mere energi på innovation og udvikling på områder, der tilfører din forretning værdi.

Vi har fingeren på pulsen og følger de nye teknologier som kan give dig en forretningsmæssig fordel ved at benytte de løsninger som passer netop til din organisation, dine arbejdsgange, målsætninger og strategier.

Det bedste fra begge verdener

I vores løsninger benytter vi både det der kaldes Private Cloud og Public Cloud. Private Cloud er primært de leverancer der kommer fra vores datacenter imens Public Cloud leverancerne leveres fra f.eks. Microsoft Azure. Vi bestræber os altid på at få bygget den løsning der giver bedst mening for jer, både funktionsmæssigt og økonomisk. Det ender i mange tilfælde at blive en kombination af begge, altså en hybrid.

Azure drift

Håndteringen af ressourcer (servere, diske, netværk mv.) i Azure er anderledes end den måde man håndterer samme ressourcer i eget eller hosted datacenter. Det er andre værktøjer og kræver specifik viden og derfor har vi  investeret heftigt i uddannelse af vores konsulenter, så dette kan håndteres på bedste vis.

Sikkerhed

Sikkerhed har altid været et fokusområde i vores serviceydelser og er blevet et endnu vigtigere område den senere tid og det er blevet sværere for organisationer at holde trit med at opretholde den nødvendige sikkerhed og beskyttelse. Derfor har vi meget fokus på dette område, og tænker det ind i alle de ydelser, vi leverer.

Book et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Revisionserklæring

Cortex bliver revideret for at sikre, at vi også udfører det vi gør og siger at vi gør. Det er med til at sikre en fortsat høj kvalitet i vores leverancer.

Cortex har en anmærkningsfri ISAE 3402, type II revisionserklæring med udgangspunkt i ISO 27001/2.

En revisionserklæring af typen ISAE 3402 dokumenterer ordentlige IT-forhold hos en virksomhed som Cortex og fungerer som bevis for, at vi som leverandør af IT hosting lever op til lovkrav og god it-skik.

Deloitte, der er et statsautoriseret revisionsselskab med speciale i IT-revision, udfører en årlig test og kontrol af udvalgte kontrolmål hos Cortex, herunder deres udformning, implementering og operationelle effektivitet. Kontrolmiljøet omfatter:

  • Informationssikkerhed
  • Fysisk sikkerhed
  • Drifts- og kommunikationssikkerhed
  • Adgangskontrol
  • Beredskabs-/katastrofeplan

Vi sender gerne den seneste revisionserklæring, hvis du skriver til salg@cortexconsult.dk og vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi leverer uovertruffen sikkerhed, og hvad det betyder for din forretning.

Som kunde hos Cortex, har du mulighed for at få seneste revisionserklæring automatisk ved fornyelse – kontakt blot din Account Manager.

Endvidere er Cortex medlem af Danish Cloud Community, et fælles branchenetværk hvor Cortex og andre Cloud- og hosting virksomheder samarbejder om udfordringer og initiativer. Gennem dette netværk får vi adgang til den nye viden om branchen, og lovgivningen til gavn for vores kunder.

Vil du vide mere om mulighederne, kontakt: Rune Frederiksen / ruf@cortexconsult.dk / tlf. 22 10 17 65