IT Infrastrukturspecialist, Valby

Dygtig infrastrukturspecialist med bred viden indenfor IT-drift i Enterprise miljøer.

Vi har travlt og søger derfor en dygtig infrastrukturspecialist med kompetencer indenfor for en eller flere af følgende discipliner: Klassisk datacenter serverdrift i Enterprise miljøer (Windows/Linux), Windows Active Directory, Microsoft 365 og sikkerhed.

Vi er en veldrevet danskejet IT-virksomhed der leverer ydelser på højeste niveau inden for Cloud og On-premise drift af IT-infrastruktur samt konsulentydelser. Cortex blev etableret i 1998, vi er centralt beliggende i Valby (3 min. gang fra Ny Ellebjerg Station) og beskæftiger ca. 60 ansatte.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning, fitness m.m. Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: Spændende arbejdsopgaver, fleksibilitet, frihed under ansvar, gode kollegaer, vi løfter i flok kultur, et uformelt arbejdsmiljø, godt humør/humoristisk sans, mulighed for efteruddannelse/certificering samt for selv at sætte præg på egen dagligdag og fremtid.

Du bliver en del af vores konsulentorganisation, der er yderst velfungerende og professionelt team af IT-specialister, der udarbejder og leverer IT-serviceydelser til både private og offentlige kunder. Levering af disse serviceydelser kan foregå både fra vores domicil i Valby og on-site hos vores kunder.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med drift og support indenfor et eller flere af de tidligere nævnte områder, og befinder dig godt i samarbejdet mellem os og vores kunder. Cortex er en forandringsvillig organisation, og du skal kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor ikke alt er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på din egen udvikling og dagligdag.

Dine kompetencer og din personlighed:

Du har:

  • En relevant IT-uddannelse
  • Flerårig og tidsaktuel praktisk erfaring indenfor en eller flere af tidligere nævnte discipliner

Du:

  • Leverer med kvalitet og overholder deadlines
  • Er præsentabel og god til kundekommunikation
  • Kan formulere dig på dansk og engelsk
  • Har en ren straffeattest (med henblik på eventuel sikkerhedsgodkendelse)

Trænger du til en ny og spændende hverdag, og kan se dig selv i ovennævnte rolle, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi vil gøre hvad vi kan, for at indfri dine forventninger.

Yderligere information om stillingen kan indhentes hos:

Dorte Thorsted – dorte.thorsted@searchia.dk, mobil: 26 23 58 71
Frank Clausen  – fcla@cortexconsult.dk,   mobil: 20 23 90 55
Tony Andersen – ta@cortexconsult.dk,     mobil: 61 41 08 75

Send din ansøgning til:  dorte.thorsted@searchia.dk
emne:  Enterprise drift konsulent, Valby