Cloud Infrastruktur Specialist

Brænder du for Azure og Microsoft 365 løsninger, og kan du designe og implementere løsninger, som kan bringe vores kunder sikkert ud i skyen.

Vi søger til vores kontor i Valby en passioneret Cloud infrastrukturspecialist med flair for at udvikle og præsentere løsninger for vores kunder og lede projekter sikkert igennem.

Cortex Consult er en veldrevet danskejet IT-virksomhed med kerneforretning inden for Cloud og drift af IT-infrastruktur. Vi blev etableret i 1998 og har i dag hovedkontor i Valby med mere end 55 ansatte.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning og flere personalegoder samt ikke mindst nogle spændende arbejdsopgaver og gode kollegaer. Vi støtter i høj grad op om, at du udvikler og uddanner dig for at sikre, at din viden er ’up to date’ samt, at du udvikler dig i takt med de muligheder de nye teknologier giver.

Du bliver en del af vores konsulentteam, der leverer IT-ydelser til vores kunder. Denne ydelse består blandt andet af design, implementering, drift og overvågning af central infrastruktur. Du vil have en central rolle for udviklingen af de nuværende og fremtidige løsninger, som kan skabe værdi for vores kunder.

Vi ønsker, at du har specialist viden om Azure og Microsoft 365, men også at du har grundlæggende viden om netværk og infrastruktur baseret på Windows Server platformen. Du skal have lyst til at fortsætte med at udvikle denne viden. Du er omhyggelig og kombinerer dette med en serviceorienteret tilgang, og derudover skal du være en holdspiller med evnen til også at tage ejerskab og arbejde selvstændigt. Desuden lægger vi vægt på, at du er fleksibel og selvmotiverende. Cortex er en forandringsvillig organisation, og du skal kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor ikke alt er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Da vores kunder både kommunikerer på dansk og engelsk, er det vigtigt, at du behersker dette i skrift og tale.

Dine kompetencer og din personlighed:
Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant IT-uddannelse
  • Er god til kommunikation og samarbejde samt har et godt humør
  • Er i stand til at levere kvalitet og overholde deadlines
  • Har minimum 3 års praktisk erfaring fra lignende stilling
  • Hands-on produktkendskab til Azure, Microsoft 365 og Windows Server Virtualisering
  • Stor interesse for Microsoft teknologier og andre Cloud teknologier
  • Kan forstå og præsentere løsninger og indgå i forretningsprojekter
  • Er Microsoft certificeret i relevante teknologier

Yderligere information om stillingen kan indhentes hos:

Lars Pedersen (lp@cortexconsult.dk), mobil: 20 75 13 28

Send din ansøgning til: jobs@cortexconsult.dk – Emne: ”Cloud infrastruktur specialist, Valby

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.