Netværksspecialist, Valby

Brænder du for Netværksinfrastruktur, og kan du designe og implementere robuste løsninger.

Vi søger en ambitiøs og dygtig netværksspecialist, som brænder for at levere gode og stabile løsninger i store og komplekse infrastruktur miljøer til gavn for vores kunder. Vi oplever i øjeblikket en stor tilgang af nye kunder/projekter, der kræver netværksressourcer indenfor de nyeste netværksteknologier, og vi har derfor brug for flere nye medarbejdere. Du vil i udstrakt grad, kunne tage ejerskab af de nye opgaver og sætte dit præg på udviklingen af stillingen. Flere nye spændende projekter er allerede på vej.

Cortex Consult er en veldrevet danskejet IT-virksomhed med kerneforretning inden for Cloud og drift af IT-infrastruktur. Vi blev etableret i 1998, og har kontor i Valby med omkring 60 ansatte, og vi er stolte af, at vores medarbejdere trives hos os – 50% har mere end 10 års anciennitet.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning, fitness m.m. Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: spændende arbejdsopgaver, frihed under ansvar, gode kollegaer, en uformel og venskabelig omgangstone, godt humør/humoristisk sans, betalt efteruddannelse/certificering samt mulighed for selv at sætte præg på sin dagligdag og fremtid.

Du bliver en del af et yderst velfungerende og professionelt team af netværksspecialister og en del af vores projekt- og konsulentorganisation, der udarbejder og leverer serviceydelser til nogle af vores største private og offentlige kunders IT-platform.

Vi ønsker, at du har nogle års erfaring med og viden om udvikling, implementering, drift og vedligehold af netværksløsninger i Enterprise miljøer, gerne suppleret med en eller flere certificeringer på Cisco platformen. Du arbejder analytisk og struktureret, er omhyggelig og kombinerer dette med en serviceorienteret tilgang. Du evner at samarbejde, men også at tage ejerskab og arbejde selvstændigt. Cortex er en forandringsvillig organisation, hvor du har mulighed for at udvikle dig, og ligeledes sætte dit præg på udviklingen. Da vores kunder kommunikerer på både dansk og engelsk, er det vigtigt, at du behersker dette i skrift og tale.

Dine kompetencer og din personlighed:

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant IT-uddannelse
  • Har minimum 3 års praktisk erfaring med udvikling, installation og drift af netværksløsninger i Cisco Enterprise miljøer (LAN/WAN, sikkerhed m.m.)
  • Har kendskab til og erfaring med infrastruktur generelt (Windows Server og lignende)
  • Kan arbejde med flere opgaver parallelt
  • Er i stand til at levere kvalitet og overholde deadlines
  • Er god til kundekommunikation
  • Har en ren straffeattest, så du kan sikkerhedsgodkendes

Yderligere information om stillingen kan indhentes hos:

Frank Clausen (fcla@cortexconsult.dk), mobil: 20 23 90 55

Send din ansøgning til: jobs@cortexconsult.dk – Emne: ”Netværks Specialist, Valby