IT kriminelle har set, hvordan dagligdagen har ændret sig: hjemmearbejde kan betyde flere forstyrende elementer, mails læses på farten. I store træk er truslen øget, hvilket stiller større krav til den enkelte bruger for at sikre, at virksomheden ikke bliver kompromitteret af IT kriminelle.

Et IT sikkerhedsangreb kan have stor betydning for virksomheden med driftforstyrrelser, økonomisk skade og datatab. Derfor er det meget vigtigt at beslutningstageren giver både virksomheden og den enkelte medarbejder de bedste forudsætninger for at håndtere IT Sikkerhedstruslen.

De fleste danske virksomheder benytter sig af Microsoft 365 og har mulighed for enten af aktivere ekstra beskyttelse eller vælge en anden licenstype for at opnå den ekstra beskyttelse. Derved vil der være beskyttelse mod malware, spam, phishing og uønskede vedhæftninger på mail.

Vores specialister står klar til at rådgive omkring den rette løsning for jer.

Vil du høre mere om hvilke løsninger Cortex tilbyder eller hvordan Microsoft 365 sikkerhed kan tilbydes, kontakt Jan Neumann, 3110 3848 eller jne@cortexconsult.dk